ΠΑΟΚ Β’-Θεσπρωτός 0-0: Ανούσια υπεροχή και νέα ισοπαλία για τον “Δικέφαλο”(hls&vids)

Ισόπαλοι - δίχως τέρματα - έμειναν ΠΑΟΚ και Θεσπρωτός στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας

Σ’ ένα ματς με όλα τα χαρακτηριστικά ενός … ντέρμπι, ΠΑΟΚ Β’ και Θεσπρωτός αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας, σ’ αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής για τη Superleague 2.

Με πρωταγωνιστές τους Καλουτσικίδη και Κούτσια, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, πήρε τον έλεγχο του αγώνα εξ αρχής, ήλεγξε το κέντρο και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή. Στο 27′, ο ΠΑΟΚ άγγιξε το 1-0 με το πλασέ του Κούτσια από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, όμως η άμυνα των Θεσπρωτών πρόλαβε την τελευταία στιγμή ν’ απομακρύνει λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας. Και εννιά λεπτά μετά ήταν η σειρά του Τζίμα ν’ απειλήσει όμως και πάλι ο Κίναλης είπε “όχι” στο τετ α τετ με τον αντίπαλό του.

Στο 47′ ο Χατζηστραβός έπιασε δυνατό σουτ από πλεονεκτική θέση η μπάλα όμως βρήκε σ’ αντίπαλα σώματα και κατέληξε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Τζίμας τροφοδότησε υπέροχα τον Χατζηστραβό όμως προ αυτού πρόλαβαν οι φιλοξενούμενοι να διώξουν σε κόρνερ. Τη σκυτάλη παρέλαβε ο Καλουτσικίδης προσπαθώντας να συνδράμει επιθετικά αλλά όποτε χρειάστηκε ο Κίναλης δήλωσε “παρών” αξιώνοντας σημαντικό μερίδιο από τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του κ. Ρότσα.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Γρόσδης (62’ Γιαξής), Σαλαμούρας, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Χατζηστραβός, Τζίμας (67’ Κουλούρης), Κούτσιας (67’ Γκορντεζιάνι).

Θεσπρωτός (Χουάν Ρότσα): Κινάλης, Ντ’ Αλέσιο, Γκανσιέρ, Βασιλάκης, Βαλιέντε, Λύγκας, Ραμίρες, Σαραντίδης, Κωνσταντίνου, Πατσέκο (66’ Ρομέρο), Γεωργούσης.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.