Super League 2: Ήττα με παράπονα από την ΑΕΚ Β΄

Σε εξ΄αναβολής αγώνες, η Ρόδος πήρε πολύτιμη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ Β΄ ενώ η Βέροια επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου και συνεχίζει την κούρσα τίτλου.

Ρόδος ΑΕΚ Β’ 1-0

Την ήττα γνώρισε η ΑΕΚ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής από την Ρόδο εκτός έδρας, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να διαμαρτύρονται πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

Η ΑΕΚ απείλησε μόλις στο τέταρτο λεπτό. Ο Μουστακόπουλος έκανε τη σέντρα ο Ραντόνια πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 30 οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κέβιν Χίσι σε μια φάση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους ανθρώπους της ΑΕΚ καθώς θεωρούν πως η μπάλα δεν έχει περάσει τη γραμμή της εστίας αφού πρώτα βρήκε στο δοκάρι.

Στο 79΄ ο Γιούσης εκτέλεσε το φάουλ ο Χριστόπουλος πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας της Ρόδου Θεοδωράκης μπλόκαρε σταθερά. Στο 87 ι ο Σάαντο για τους γηπεδούχους έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 καθώς σημάδεψε τ΄οριζόντιο δοκάρι.

Ρόδος (Χατζηνικολάου): Θεοδωράκης, Σουλάι (59′ Καραγεώργης), Χύσι, Καψάλης, Μακρυδημήτρης, Τσάβες, Νικολόπουλος, Σαάντο, Μαρτσάκης, Βουργουντζής, Αδαμάκης.

ΑΕΚ Β (Παναγιωτάρας): Χατζηεμμανουήλ, Αρβανίτης, Γιαννούτσος, Παρράς, Ραντόνια, Μουστακόπουλος, Μπάμπης, Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία (57′ Χριστόπουλος), Γερολέμου, Ιατρούδης (57′ Κοσίδης).

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

Ολυμπιακός Βόλου – Βέροια 0-2

Ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Βέροια, που επικράτησε εκτός έδρας του Ολυμπιακού Βόλου με 2-0 στο εξ αναβολής ματς της 20ης αγωνιστικής. . Η «Βασίλισσα του Βορρά» εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 55 βαθμούς ενώ η ΑΕΛ που ακολουθεί έχει 47 με παιχνίδι λιγότερο.

Ο Πασάς άνοιξε το σκορ στο 20 και ο Πεταυράκης στο 66 διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Μάγνκα (53′ Ντιαμπί), Κόλα, Κουντουριώτης, Σιαφά, Γκαργκαλιτζίδης (53′ Ντος Σάντος), Βερνάρδος.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μούχαλης, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Μαραγκός, Κάτσε, Μούργος (46′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Καπνίδης, Πόζογλου, Πασάς.

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατ. Αττικής)

Απόλλων Πόντου – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στο τελικό 1-1 απέναντι στον Απόλλωνα Ποντου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Λαγό στο38 και τα πράγματα για τους γηπεδούχους έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καλαϊτζίδη στο 53. Ωστόσο ο Απόλλωνας πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ρούνι στο 69ο λεπτό.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Καλαϊτζίδης, Ρούνεϊ, Ενομό, Τσιμίκας (32′ Σουντουρά), Καλογέρης, Κουακού Αμαραντίδης, Ελλέ,

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Δημούτσος, Λαγός, Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπενγκόα (46′ Γκίνη), Μπραμπίγια.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Ζάκυνθος – ΟΦ Ιεράπετρα 1-1

Χωρίς νικητή τελείωσε το εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Ζάκυνθο και τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 14 όταν το δυνατό σουτ του Αντερέγκεν σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μπαρμόπουλου. Στο 36 ο Ντέτλερ έβαλε μπροστά τους Κρητικούς στο σκορ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μπαζάν διαμόρφωσε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ο σκόρερ της ισοφάρισης αποβλήθηκε στο 87ο λεπτό.

Ζάκυνθος (Νόλης): Μπαρμπόπουλος, Καραμί, Οντόνε, Άργκους, Καλλιβωκάς, Κιτόκο, Νικολακόπουλος, Σούρμπης (46′ Ντάσης), Εντουάρντο (33′ λ.τ Μπαζάν), Τσιμέλι, Ελ Γκανάσι.

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Μανουσάκης, Κάρδαρης, Ζήσης (55′ Μίλερ), Ντι Λορέντζο, Τορίμπιο, Λεμονής, Μεσσιδόρο, Κατάλντι, Νεκούλ, Ντέτλερ, Αντερέγκεν.

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.