Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη 1-0: Τρίποντο στο 89′ με Βερνάρδο (hls)

Στο 89' ο Θοδωρής Βερνάρδος διαμόρφωσε το 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου επί της Ξάνθης. Σημαντικό τρίποντο για τους "ερυθρόλευκους", άσχημο ντεμπούτο για τον νέο τεχνικού του ΑΟΞ, Κώστα Ανυφαντάκη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξένησε την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής για τη Super League 2 και τον Α’ Όμιλο. Οι Θρακιώτες με τον νέο τεχνικό στο πάγκο, Κώστα Ανυφαντάκη ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες ωστόσο δεν ευτύχισαν στο πολυπόθητο γκολ. Αντίθετα ο Ολυμπιακός Βόλου σε μια αμυντική αδράνεια της Ξάνθης, ο Θοδωρής Βερνάρδος γράφει το 1-0 με το κεφάλι και πετυχαίνει το τέταρτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι “ερυθρόλευκοι” με το τρίποντο παραμένουν στη 16η θέση με 19 βαθμούς όσους έχει και ο Πιερικός, ο οποίος έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Η Ξάνθη παραμένει 4η με 36 και μακριά από την πρώτη θέση για να διεκδικήσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Στάμου, Κόλα (71′ Κότος), Μάνγκα (56′ Μαρκόπουλος), Ντο Σάντος (71′ Γαργκαλατζίδης) , Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης, Βερνάρδος, Κουντουριώτης και Ξύδας.

Ξάνθη (Ανυφαντάκης): Ίτσο, Μιχαήλ, Γκάβριτς, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Κρητικός, Ουνγιαλίδης, Αλί Μπαμπά, Γκινσάρι, Παπάζογλου, Δόρης.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.