Super League 2 (Βορράς): Η Αναγέννηση Καρδίτσας «έσπασε» εμφατικά το σερί της Βέροιας (hls)

Η πρωτοπόρος Βέροια «στραβοπάτησε» στην Καρδίτσα κόντρα στην εκπληκτική Αναγέννηση (5-2)! Ματσάρα στο δεύτερο ημίχρονο με επτά τέρματα.

Δύο φορές προηγήθηκε στο σκορ η πρωτοπόρος του Βορείου ομίλου της Super League 2, Βέροια (0-1, 1-2), όμως κατέρρευσε και η Αναγέννηση το εκμεταλλεύτηκε νικώντας την με 5-2 στην Καρδίτσα, σε εξ’ αναβολής αγώνα της Super League 2.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές φάσεις εκατέρωθεν αλλά όχι γκολ. Με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, η Βέροια κέρδισε πέναλτι, όταν ο Λαρέα ανέτρεψε τον Πασά (κάθετη πάσα του Φοφανά) εντός περιοχής. Ο παθών από την άσπρη βούλα έγραψε το 0-1 στο 48’. Τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά της Αναγέννησης να κερδίσει πέναλτι, όταν ο Λαγός ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Γαβριηλίδη, με τον Βεργέτη να καταλογίζει πέναλτι. Ο Μπραμπίγια ανέβασε την εκτέλεση και σημείωσε το 1-1 στο 52ο λεπτό. Έξι λεπτά αργότερα, ο Γιακουμάκης κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Πασάς με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, έγραψε το 1-2 στο 58’.

Και πάλι όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν αμέσως. Στο 60’ από κόρνερ του Μπενγκόα, ο Λαγός με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι σημείωσε το 2-2. Στο 63’ ο Πλέγας με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, από την πάσα του Αθανασιάδη νίκησε τον Βελλίδη για το 3-2. Το 4-2 διαμόρφωσε στο 68’ ο Δημούτσος με σουτ, το οποίο κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Βελλίδη. Η ΑΣΑ έβαλε το κερασάκι στην βούλα στο 85’, όταν από φάουλ του Μπραμπίγια και κεφαλιά του Γκίνη, ο Βελλίδης δεν μπλόκαρε την μπάλα και ο Λαρέα με προβολή από κοντά έγραψε το 5-2.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος (86’ Καρανίκας), Σταμόπουλος, Λαρέα, Δημούτσος (90+1’ Βιδάλ), Λαγός (87’ Μπάλλας), Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπενγκόα (79’ Γκίνη), Μπραμπίγια (87’ Μάνιος)

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Κάτσε (66’ Οικονόμου), Μούργος (87’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Πόζογλου (46’ Φοφανά, 79’ Καπνίδης), Πασάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.