Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ Β’ 3-1: Με Ξύδα πρωταγωνιστή

Με δύο γκολ του Ξύδα και ένα του Φιλίποβιτς, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε σημαντική, βαθμολογικά νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΠΑΟΚ Β’, για την 13η αγωνιστική της SL2, όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος μπήκανε και τα τέσσερα γκολ που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα και έδωσαν μια σημαντική, βαθμολογικά, νίκη στον Ολυμπιακό Βόλου με 3-1.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Γιώργος Ξύδας με τα δύο γκολ που πέτυχε. Μόλις στο 2’ ο Ξύδας με σουτ έκανε το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 26’. Ο Γαϊτανίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παναγιώτου έκανε το 1-1. Στο 33’ ο Ξύδας με σουτ στην κίνηση, μετά από σέντρα του Γραικού, έκανε το 2-1 και στο 44’ ο Φιλίποβιτς έκανε το 3-1 για τον Ολυμπιακό Βόλου. 

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες για να πετύχει γκολ χωρίς όμως να το πετύχει. Οι καλύτερες στιγμές των φιλοξενούμενων ήταν στο 62’ όταν η μπάλα από σουτ του Τσοπούρογλου πήγε στο δοκάρι και στο 71’ όταν ο Ξενοδόχοφ απέκρουσε την μπάλα από την κεφαλιά του Φασίδη

Διαιτητής στο παιχνίδι ήταν ο Βασίλης Στάμος από την Ηλεία, με βοηθούς τους Ιωάννη Καραλή (Ηλεία) και Θεοδόση Φαλτάκα (Γρεβενών).

Τέταρτος ήταν ο Φώτης Ντάουλας του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

Ολυμπιακός Βόλου (Β.Βούζας): Ξενοδόχοφ,  Γραικός, Στάμου, Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης, Μάνγκα (68’ Ντος Σάντος), Ξύδας (73’ Μαρκοπουλιώτης), Ντιαμπί (68’ Κόλα), Κουντουριώτης (73’ Σιαφά), Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης (54’ Κότος)

ΠΑΟΚ Β’ (Π.Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης (46’ Τζίμας), Τσοπούρογλου, Καλουτσικίδης, Ουεντραόγκο, Γιαξής (λ.τ. 35’ Γρόσδης), Σμυρλής (46’ Τάχατος), Γαϊτανίδης (70’ Φασίδης), Γκορντεζιάνι (46’ Πανίδης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.