Super League 2 (Νότος): Σπουδαία νίκη παραμονής για Καραϊσκάκη, ξανά επιτυχία εντός για Κηφισιά

Σπουδαία εντός έδρας νίκη απέναντι στην Καλλιθέα πανηγύρισε ο Καραϊσκάκης Άρτας, της οποίας και επικράτησε με 1-0 σε εξ' αναβολής αγώνα. της 13ης αγωνιστικής. Νέα επιτυχία εντός έδρας για την Κηφισιά που υπέταξε την Ρόδο με το ίδιο σκορ.

Καραϊσκάκης Άρτας – Καλλιθέα 1-0 

H ομάδα της Άρτας με αυτήν τη νίκη της ανέβηκε στους 20 βαθμούς και στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Καραϊσκάκης άνοιξε το σκορ. Στο 47ο λεπτό ο Μίλιτς με κεφαλιά έβγαλε τετ-α-τετ τον Ντοναλντόνι που παρά το μαρκάρισμα πλάσαρε για το 1-0! Η Καλλιθέα από εκείνο το σημείο και μετά πήρε τη μπάλα στη κατοχή της αλλά δεν μπόρεσε να απαντήσει.

Καραϊσκάκης Άρτας (Φραντζέσκος): Λάζαρεβς, Φαν Ίπερεν, Πριόνας, Γιαννιώτης, Μερτύρης, Βαφειάδης(90′ Ραφίνια), Πέδρο (60′ Νταλακούρας), Κρισμάρεβιτς, Μίλιτς, Κορέλας (60′ Γαλεάδης, 89′ Zιώβας), Ντοναλντόνι. 

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Ευαγγέλου, Κύργιας, Κιουλτζόπουλος, Τσιντώνης (46′ Ντιμίτριους), Μπουλούλης (53′ Χατζηδίμπας), Βασιλούδης, Ιωάννου (66′ Κωστίκα), Κυνηγόπουλος (53′ Χασαμπένγκοβιτς), Μουνιέ (66′ Μαρουκάκης), Βογιατζής.

Κηφισιά – Ρόδος 1-0 

Η Κηφισιά νίκησε τη Ρόδο με 1-0 στο «Μ. Κρητικόπουλος» στον εξ αναβολής αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Super League 2. Στο 72’ ο Σωτηράκος με προβολή σε κενή εστία από ασίστ του Βαζ έγραψε το 1-0, για τους γηπεδούχους.

Κηφισιά (Ελευθερόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Παυλάκης, Αρτυματάς, Παλασέφσκι, Τετέι, Ντοριβάλ, Οικονομίδης, Καλλέργης, Σμπώκος, Φελίπε, Σωτηράκος.

Ρόδος (Κόλτζος): Θεοδωράκης, Χύσι, Καψάλης, Καραγεώργης, Σαάντο, Μακρυδημήτρης, Βουργουντζής, Μάρκοβιτς (λ.τρ. Σουλάι), Τσάβες, Μαρτσάκης (λ.τρ. Αδαμάκης), Σταματελόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.