Καραϊσκάκης Άρτας-ΑΕΚ Β’ 0-1: Τρίποντο με Γκολφίνο! (hls)

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ Β', ύστερα από την ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό Β την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Γκολφίνος στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός με τους "κιτρινόμαυρους" έδωσε στην ομάδα του, το τρίποντο κόντρα στον Καραΐσκάκη Άρτας με 1-0.

Η ΑΕΚ Β’ φιλοξενήθηκε από τον Καραΐσκάκη Άρτας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για τη Super League 2.

Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και την κατοχή. Όμως οι ποδοσφαιριστές του Σωκράτη Ορφυδόπουλου δεν μετουσίωσαν τις ευκαιρίες σε γκολ. Στο δεύτερο μέρος από αμυντικό λάθος των γηπεδούχων η ΑΕΚ Β’ άνοιξε το σκορ στο 50′, ο Γιαννούτσος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Πριόνας δεν έδιωξε τη μπάλα και ο Γκολφίνος πέτυχε το πρώτο του γκολ. Εφτά λεπτά αργότερα oi “κιτρινόμαυροι” έφτασε κοντά στο 2-0, ο Γκαρσία μπήκε από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα, αλλά ο Γιούσης δε βρήκε τη “στρογγυλή θεά” και να τη στείλει στα δίχτυα του Λαζάρεφ.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Καραϊσκάκης – ΑΕΚ Β’ | 0-1 με σουτ του Γκολφίνο”,”description”:””,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMi8wMi8xOS8xNC8wOV8xNl82MjEwZmEwY2FhMjFkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT39S”,”uploadDate”:”2022-02-19T14:10:06.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-ci02sg0z7sap”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Όσον αφορά την ομάδα της Άρτας, στο 79ο λεπτό η μπάλα κόντραρε στον Ραντόνια από σουτ του Γαλεάδη και στρώθηκε στον Ναζίμ, αλλά ο παίκτης του Καραϊσκάκη από το ύψος του πέναλτι σπατάλησε την καλύτερη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Η ΑΕΚ Β’ πήρε το τρίποντο με χρυσό γκολ του Γκολφίνου και βρίσκεται 3η με 32 βαθμούς, ενώ ο Καραϊσκάκης Άρτας είναι στη 13η θέση κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού με 17.

Οι συνθέσεις:

Καραϊσκάκης Άρτα (Κώστας Φραντζέσκος): Λαζάρεφς, Πριόνας, Τάμπας, Κρισμάρεβιτς, Κορέλας (61′ Ναζίμ), Ντοναλντόνι, Μίλιτς, Κλιγγόπουλος, Βαν Ίπερεν, Βαφειάδης (61′ Νταλακούρας), Ενρίκε.

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Ορφυδόπουλος):Γκίνης, Ραντόνια (90′ Σταμούλης), Λάτσι, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (75′ Παρράς), Γκαρσία (90′ Γεωργέας), Γιούσης, Μιτάι και Γκολφίνος (70′ Κοσίδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.