ΑΕΛ: “Θα ζητήσουμε κατ΄εξαίρεση επαναφορά στην SL1 ή αποζημίωση από 12 ΠΑΕ”

Με μια ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ σχολίασε την απόφαση της ΕΕΑ σε σχέση με την υπόθεση του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τις επόμενες κινήσεις των "βυσσινί".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ αναμένεται να ζητήσει κατ’ εξαίρεση επιστροφή στη Super League 1 εφόσον δεν ανέβει αγωνιστικά, ύστερα από την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση μετοχικού κεφαλαίου στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαφορετικά θα κινηθεί κατά των 12 ΠΑΕ για αποζημιώσει με εξαίρεση τον Ολυμπιακό. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” κινδυνεύει με αφαίρεση 10 βαθμών με βάση την ανακοίνωση της ΕΕΑ.

Διαβάστε επίσης την ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η απόλυτη δικαίωση για την ΑΕΛ, αφού με παμψηφεί απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καταδικάστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα για «βαριά» παράβαση της νομοθεσίας περί νομίμου μεταβιβάσεως των μετοχών ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως ο ΠΑΣ Γιάννινα κινδυνεύει με αφαίρεση 10 βαθμών από τον φετινό βαθμολογικό πίνακα, αλλά η ΑΕΛ επειδή καθυστέρησε η εκδίκαση της υποθέσεως και θα ωφεληθούν άλλες ΠΑΕ από την δική της καταγγελία, θα ζητήσει, είτε την κατ’ εξαίρεση επαναφορά της στην Super League 1 την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εάν δεν ανέβει αγωνιστικά την τρέχουσα περίοδο, είτε την αποζημίωση της από τις ΠΑΕ της Super League 1 που με εξαίρεση την ΠΑΕ Ολυμπιακός απέρριψαν την προηγούμενη σεζόν το αίτημα της για την μη επικύρωση της βαθμολογίας, ενώ εκκρεμούσε η βάσιμη καταγγελία της για την παράνομη μεταβίβαση των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα στον συνεταίρο του ιδιοκτήτη της Ξάνθης από της 27/2/2015 πώληση η οποί κρατήθηκε κρυφή επί 6 ολόκληρα χρόνια μέχρι να αποκαλυφθεί η παρανομία από την ΑΕΛ.

Το ποσό της αποζημιώσεως που θα ζητηθεί από την ΑΕΛ από τις 12 ΠΑΕ και τον συνεταιρισμό θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.