Κηφισιά: Επίσημα παρελθόν οι Πριόνα – Κρητικός (pics)

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοίνωσε τα "διαζύγια" με Γιάννη Πριόνα και Στέλιο Κρητικό.

Παρελθόν από το επιτελείο της ομάδας αποτελούν οι Γιάννης Πριόνας και Στέλιος Κρητικός. Ο σύλλογος που αγωνίζεται στη Super League 2 ευχαρίστησε τους δύο ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην πορεία τους.


Αναλυτικά η λύση της συνεργασίας με Πριόνα:

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Πριόνα, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για όσα προσέφερε στον σύλλογο στο διάστημα που βρέθηκε σε αυτόν.

Ο επαγγελματισμός και το ήθος του είναι δύο στοιχεία που ξεχωρίζουν στον χαρακτήρα του.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με Κρητικό:

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον Στέλιο Κρητικό.

Στον ενάμιση χρόνο που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου, ο Στέλιος Κρητικός αποδείκνυε καθημερινά την ποιότητά του. Τόσο ως άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Η πολύπλευρη προσφορά του και ο τρόπος με τον οποίο επέδρασε στην ιστορική άνοδο της Κηφισιάς στη Super League 2 είναι στοιχεία αδιαμφισβήτητα και καταγεγραμμένα στην ιστορία του συλλόγου.

Από την πρώτη μέρα βοήθησε τους συμπαίκτες του και με τον τρόπο που δούλευε στο γήπεδο αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση για τους νεαρούς αθλητές της Κηφισιάς.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Στέλιος Κρητικός θα είναι πάντα ένα “κομμάτι” της Κηφισιάς κι ένας φίλος όλων στον σύλλογο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας