Λεουτσάκος: “Περιμένουμε την ενημέρωση των ομάδων για τα κρούσματα και θα αποφασίσουμε”

Ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος έκανε ένα πρώτο σχόλιο για τον κορωνοϊό στις ομάδες, αλλά και τις αναβολές.

Σύμφωνα με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο, η διοργανώτρια Αρχή περιμένει την ενημέρωση από τις ομάδες για τα κρούσματα του κορωνοϊού.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Super League 2 μαζί με τον γιατρό του υγειονομικού πρωτοκόλλου θα αποφασίσει ποιοι αγώνες θα αναβληθούν, προκειμένου να περιοριστεί η έξαρση του ιού.

«Η Super League 2 το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να περιμένει τα κρούσματα των ομάδων και ανάλογα με το υγειονομικό πρωτόκολλο όποιο παιχνίδι μπορεί να γίνει θα διεξάγεται. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα κοιτάμε κάθε μέρα τα δεδομένα. Το υγειονομικό μας πρωτόκολλο είναι έτσι και αλλιώς αυστηρό καθώς είναι σχεδόν το ίδιο με της Super League. Αν θα αναβληθεί κάποιο παιχνίδι θα το ξέρουμε αύριο το πρωί ή αργά σήμερα το βράδυ. Θα μας στείλουν οι ομάδες τα κρούσματα και σε συνεργασία με τον γιατρό του υγειονομικού πρωτοκόλλου θα αποφασίσουμε ποιο παιχνίδι θα γίνει και ποιο όχι», δήλωσε στην εκπομπή “Ώρα των Σπορ” ο Λεουτσάκος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.