Καλλιθέα-ΑΕΚ Β 1-0: Πρώτη ήττα για την Ένωση με… χρυσή αλλαγή (hls)


Η ΑΕΚ Β ήταν αήττητη στον Νότιο όμιλο της Super League 2 με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες, όμως το αήττητο σερί της ολοκληρώθηκε στο “Ελ Πάσο“, όπου ηττήθηκε 1-0 από την Καλλιθέα για την 10η αγωνιστική.

Το νικητήριο τέρμα σημείωσε στο 79′ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ο Βασίλης Κωστίκα, ο οποίος είχε περάσει στο ματς στο 77′!

Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική ευκαιρία στο 34′, όμως το σουτ του Νάτση σταμάτησε στο δοκάρι του Χατζηεμμανουήλ, με την Ένωση να απειλεί στο 40′ με την άστοχη κεφαλιά του Κοσίδη.

Η Καλλιθέα είχε και δεύτερο δοκάρι στο 47′ σε κεφαλιά του Κύργια, με τους “κιτρινόμαυρους” να χάνουν τη σημαντικότερη ευκαιρία τους στο παιχνίδι στο 58′ όταν από λάθος διώξιμο του Μαρουκάκη ο Μουστακόπουλος σε κενή εστία προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι, αλλά βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Λεωνίδας Βόκολος): Βοσνιάδης, Κοντοχρήστος (62′ Βασιλούδης), Ρόση, Ευαγγέλου, Κύργιας (77′ Χατζηδίμπας), Ρέντζας, Τσιντώνης (77′ Κωστίκα), Μπουλούλης, Νάτσης, Μουνιέ, Μαρουκάκης (71′ Κονέ)

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Αρβανίτης (46′ Ρουκουνάκης), Γιαννούτσος, Μπούσης (73′ Κάτσικας), Μουστακόπουλος, Ραντόνια (60′ Παρράς), Γερολέμου (60′ Αμούρ), Χριστόπουλος Ευθ., Γιούσης (73′ Τζούντα Γκαρσία), Κοσίδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.