Super League 2-Βόρειος όμιλος : «Σκόνταψε» ο ΠΑΟΚ Β’ στην Ηγουμενίτσα

Ανέβηκε στην 3η θέση η Αναγέννηση Καρδίτσας- Συνέτριψε ο Ολυμπιακός Βόλου την Καβάλα, παρά την προοτροπή των φιλάθλων του να σεβόταν τους "Αργοναύτες".

To γκολ του Γκοντερτζιάνι που είχε αντικαταστήσει τον Πανίδη, πέντε λεπτά μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Σαραντίδη για τον Θεσπρωτό (50′), έδωσε στον ΠΑΟΚ Β’, το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά οι φιλοξενούμενοι, παρά τα αντανακλαστικά που είχαν για την ισοφάριση, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ολική ανατροπή, κόντρα στον γηπεδούχο Θεσπρωτό του Χουάν Ρότσα.

Θεσπρωτός:Κιναλης, Βαλεντε, Ντ’ Αλεσσιο, Γώγος, Γκανσιέρ, Ζιώγας (65′ Βαταμίδης), Ραμίρεζ (83′ Ζβι), Κωνσταντίνου, Σαραντιδης, Ρομέρο (83′ Διγκόζης), Στεργίου (60′ Λύγκας).
ΠΑΟΚ Β‘: Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (70′ Φασίδης), Χατζηστραβός, Σπυρίδης (60′ Σαλαμούρας), Τζίμας, Πανίδης (46′ Γκορντεζιάνι).

Στην 9η αγωνιστική ξεχώρισε η νίκη της Αναγέννησης Καρδίτσας επί του Απόλλωνα Λάρισας με 1-0. και ώθησε τους νικητές στην 3η θέση με 16 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Λάρισας έμεινε στους δυο και είναι στην προτελευταία θέση. Το γκολ της Αναγέννησης σημείωσε ο Αθανασιάδης με κεφαλιά στο 65′. Ο Ολυμπιακός Βόλου συνέτριψε την Καβάλα, στην έδρα της με πέντε γκολ.

Πιερικός-ΑΕΛ 0-0

Στην Κατερίνη, ο Πιερικός και η Λάρισα πήραν, επίσης, τον βαθμό της ισοπαλίας, χωρίς να σκοράρουν, όμως και μπροστά από τις δυο εστίες, δεν δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες. O Πιερικός έφτασε τους 9 και είναι στην 11η θέση, ενώ οι «βυσσινί» τους 13 και είναι έκτοι. Ο Εμπουσί στο 57′ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι των Θεσσαλών.

Πιερικός: Γαλάνης, Μηλιώτης, Ζούρκος, Παντελιάδης, Μπουολί, Εμπουσί, Σουντάρ, Κριμιτζάς (73′ Χαντζάρας), Χαρτσιάς, Ζαφειράκης (73′ Καρανάτσιος), Ίτσιος.

ΑΕΛ : Θεοδωρόπουλος, Παπαγεωργίου, Αμπούντ Ομάρ, Ηλιάδης, Θεολόγου, Ταχάρ (78′ Κούστα), Γαρουφαλιάς, Γλυνός, Ακούνια, Μπαντιμπαγκά (78′ Γκοτζαμάνης), Όγκμποε.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Λαγός, Πλέγας, Γκίνη, Μπραμπίγια, Μπενγκόα, Αθανασιάδης.

Απόλλων Λάρισας: Αστράς, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Σκούπρας, Τιμπουέ, Λίταινας, Ζιάκας, Χατζής, Λεμάνγκρ, Βίγια, Παναγιώτου.

Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου 0-5

Στο τρίτο παιχνίδι του ομίλου, ο Ολυμπιακός Βόλου όπως αναμενόταν δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει εκτός έδρας της Καβάλας με 5-0. Οι οπαδοί της ομάδας του Βόλου είχαν αναφέρει με ανακοίνωσή τους πως θέλουν οι Βολιώτες να σεβαστούν τους «αργοναύτες», αλλά φεύ…

Η δεδομένη διαφορά δυναμικότητας, απέφερε 4 γκολ για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο . Η αρχή έγινε με τον Μαρκοπουλιώτη στο 19′, για να πετύχει δύο ο Βερνάρδος στο 23′ και 28′, ενώ στο 34′ ο Σιαφά έκανε το 0-4. Στο 2ο ημίχρονο οι Βολιώτες κατέβασαν ταχύτητα και πέτυχαν μόνο ένα γκολ με τον Οκάν στο 59′.

Καβάλα: Παπαποστόλου, Θαλασσινός, Γιαννακός, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος, Κλεπουσνιώτης, Τοχτατζίδης, Απόσογλου, Λαμπαδίτης, Καμαρίδης, Βορδοναράκης.

Ολυμπιακός Βόλου: Βούγιοβιτς, Σκοπελίτης, Κόκας (46′ Χατζής), Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κόλα, Μαρκοπουλιώτης, Κιτόκο (46′ Ρηγόπουλος), Σιαφά (46′ Οκάν), Κατσούκης (46′ Χατζηπιρπιρίδης), Βερνάρδος.

Η βαθμολογία:

1. Βέροια 21

2. Ξάνθη 19

3. Αναγέννηση Καρδίτσας 16

4. Ολυμπιακός Β’ 14

5. Θεσπρωτός 13

6. ΑΕΛ 13

7. Νίκη Βόλου 12

8. Αλμωπός Αριδαίας 12

9. Τρίκαλα 10

10. ΠΑΟΚ Β’ 10

11. Πιερικός 9

12. Ηρακλής 9

13. Πανσερραϊκός 9

14. Ολυμπιακός Βόλου 8

15. Απόλλων Πόντου 8

16. Απόλλων Λάρισας 2

17. Καβάλα 0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.