Super League 2 – Νότιος Όμιλος: Επέστρεψε στις νίκες ο Εργοτέλης, 1-0 τον ΠΑΟ Β (hls)

Ο Εργοτέλης πέτυχε σπουδαία νίκη σήμερα (4/12) στο Παγκρήτιο κόντρα στον Παναθηναϊκό Β, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και έπιασε πρώτη τετράδα στο βαθμολογικό πίνακα του Νοτίου Ομίλου της SL2

Ο Εργοτέλης πανηγύρισε νίκη σήμερα (4/12) στο Παγκρήτιο, με 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό Β για την 6η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Η κρητική ομάδα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο αγωνιστικές και επιπλέον πάτησε στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, με 10 βαθμούς. Οι “πράσινοι” μέτρησαν την τρίτη ήττα κι έμειναν στη 13η θέση, με 4 βαθμούς.

Οι Κρητικοί ήταν δραστήριοι από την αρχή του αγώνα. Μάλιστα, νωρίς, στο 14ο λεπτό, άνοιξαν το σκορ με τον Βουτσά, ο οποίος νίκησε με άπιαστο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή τον Χριστογεώργο. Το γκολ τους βοήθησε να πατούν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο γήπεδο, είχαν κάποιες καλές στιγμές (Κούατενγκ 30ό, Μπουτσάκης 44ο) ενώ οι “πράσινοι”, παρότι ανέβασαν ρυθμό, δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο στη μεγαλύτερη διάρκειά του, σε ό,τι αφορά στην απόδοση των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες καλές στιγμές να ισοφαρίσει (Θεοχάρης στο 63ο, Κρυπαράκος 73ο, Αθανασακόπουλος 77ο), όμως, δεν τα κατάφερε, καθώς η άμυνα του Εργοτέλη ήταν αποτελεσματική. Έτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο τρίποντο και πάτησαν στην τέταρτη θέση.

Εργοτέλης-Παναθηναϊκός Β 1-0

ΣΚΟΡΕΡ: 14′ Βουτσάς σουτ

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Καλλής (Ανατ. Αττικής), Ισσά (Αθηνών)
Κίτρινες: Βουτσάς, Ποζατζίδης – Θεοχάρης

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (87′ Ποζατζίδης), Σαρρής, Μίκο, Μπουτσάκης (80′ Νεράλ), Βουτσάς, Πέιος, Κωστανάσιος, Κούατενγκ (68′ Κοκκίνης), Κόνρααντ (87′ Πατρινός)

Παναθηναϊκός Β (Βονόρτας): Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Σένκεφελντ (69′ Ρόμπι), Αντωνίου, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης (78′ Τσιριγώτης), Ηλιάδης (69′ Μαρτίνης), Μαραθωνίτης (60′ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Σέχου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.