Καλαμάτα-Παναθηναϊκός Β’ 1-2: «Καθάρισε» ο Αθανασακόπουλος

Με γκολ και ασίστ του Έλληνα άσου οι Πράσινοι πέρασαν από την έδρα της Μαύρης Θύελλας και πήραν την πρώτη τους νίκη στη Super League 2!

Την παρθενική του νίκη στη SL2 πήρε ο Παναθηναϊκός με το υπέρ του 2-1 στην Καλαμάτα, στην τρίτη στροφή του πρωταθλήματος. Ο Αθανασακόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς, καθώς αρχικά σκόραρε στο 10′ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ.

Εν συνεχεία και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 1-1 με το πέναλτι του Λουκίνα στο 56′, «καθάρισε» δίνοντας την ασίστ στον Κούτσια. Ο παίκτης των Πράσινων ήταν ψύχραιμος απέναντι στον Ταΐρη στο 81′ για το γκολ που έμελλε να κρίνει το ματς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλειος Φίτσας (Πρέβεζας), με βοηθούς τους Νικόλαο Τριαντάφυλλο (Κορινθίας) και Αντώνη Καλλή (Ανατολικής Αττικής).

Καλαμάτα: Ταΐρης, Μαβινγκά (44′ λ.τρ Μοζέρ), Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Παυλίδης, Άλβες Ματέους (66′ Φελίπε), Τάτος, Κόκκορης (77′ Τσαγκαλίδης), Λουκίνας (66′ Μαρκόφσκι), Νάνι (66′ Aναστασόπουλος).

Παναθηναϊκός Β‘: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Θεοχάρης, Σέχου (87′ Τσιριγώτης), Αθανασακόπουλος (87’ Καρβούνης), Αντωνίου, Σαρδέλης (71΄Κρυπαράκος), Ρόμπι (71΄Κούτσιας), Μαραθωνίτης, Μαρτίνης (90+΄Ματσαδές), Ηλιάδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.