ΑΕΛ: “Αν υπήρχε χώρος στη φανέλα και στο σορτσάκι τα έσοδα θα ξεπερνούσαν τις 500.000€”

Σε ενημέρωση - με δηκτική αναφορά - προχώρησαν οι "Βυσσινί" για το πώς πορεύθηκαν στο κομμάτι της διαφήμσης στην επίσημη ενδυμασία της ομάδας

Σε ενημέρωση για τις χορηγικές συμφωνίες αναφορικά με τη φανέλα και το σορτσάκι της ομάδας στους επίσημους αγώνες, προέβη η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Όπως αναφέρει: “Περιζήτητη από πολύ σοβαρές εταιρείες διεθνούς εμβέλειας είναι η «φανέλα» και γενικότερα η στολή της ΑΕΛ.

Κατά την τρέχουσα περίοδο και παρά το ότι η ΑΕΛ θα αγωνίζεται στην Super League 2 θα διαφημίζονται οι διεθνούς φήμης πολυεθνικές εταιρείες ΥΦΑΝΤΗΣ, ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, DOLE, PIZZA FAN και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει και πολύ γνωστή στοιχηματική εταιρεία.

Όταν οι μισές και πλέον ΠΑΕ της Super League 1 δεν έχουν ούτε ένα χορηγό στην φανέλα τους, η ΑΕΛ μόνο από τους χορηγούς στην φανέλα θα εξασφαλίσει έσοδα που θα ξεπερνούν τις 400.000€.

Εάν υπήρχε χώρος στην φανέλα και στο σορτσάκι και για άλλες διαφημίσεις τα έσοδα θα ξεπερνούσαν τις 500.000€.

Αυτό είναι πρωτοφανές γεγονός στην ιστορία της ΑΕΛ, αφού και στα χρόνια της μεγάλης ακμής της είναι ζήτημα αν είχε ένα χορηγό στην φανέλα της και τις περισσότερες φορές ο χορηγός αυτός ήταν κοινός για όλες τις ΠΑΕ της Super League 1.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης