Ηρακλής: «Με σοβαρότητα, συνέπεια, χωρίς εγωισμούς για την επόμενη μέρα»

Ο Γ.Σ. Ηρακλής το απόγευμα της Δευτέρας (2/8) πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις των «κυανόλευκων» στην Μίκρα, κατά την οποία υπογράφτηκε και το μνημόνιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Τρίγλια με τον πρόεδρο του Γ.Σ., Φώτη Θέο να στέλνει μήνυμα ενότητας για την «επόμενη μέρα».

Ο Γ.Σ. Ηρακλής το απόγευμα της Δευτέρας (2/8) πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις των «κυανόλευκων» στην Μίκρα, κατά την οποία υπογράφτηκε και το μνημόνιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Τρίγλια με τον πρόεδρο του Γ.Σ., Φώτη Θέο να στέλνει μήνυμα ενότητας για την «επόμενη μέρα».


«Στόχος του Ηρακλή είναι να παίξει στην πρώτη κατηγορία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΓΣ, Φώτης Θέος, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Τρίγλιας, Μάκη Ευγενίου.
Αναλυτικά:
«Με σοβαρότητα και συνέπεια, χωρίς εγωισμούς να προχωρήσουμε τον Ηρακλή της επόμενης μέρας. Οι εγκαταστάσεις του Ηρακλή θα είναι στην Μίκρα. Ο Ηρακλής θα αγωνίζεται στο Καυταντζόγλειο και σύμβολο του θα είναι ο Ημίθεος. Θα το πω για άλλη μια φορά είναι τιμή να είσαι πρόεδρος στο ΓΣ. Μεγάλη ευλογία αυτό που ζω το τελευταίο διάστημα, μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς αυτόν τον σύλλογο», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΓΣ.

Ενώ από την μεριά του ο Στράτος Ευγενίου είπε μεταξύ άλλων: «Είναι μια μέρα στην οποία η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη. Ξεκινήσαμε στην Τρίγλια πριν τέσσερα χρόνια, δεν πιστεύαμε ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ. Κάποια ωραία πρέπει να φτάνουν σε ένα τέλος. Πολλοί λόγοι μας οδήγησαν να αφήσουμε την ομάδα να πορευτεί μέσα από μια πιο δυνατή οντότητα όπως ο Ηρακλής. Δεν είμαι Ηρακλής, αλλά πάντα σαν Μακεδόνας τον υποστήριζα.

Να ευχηθώ στους ανθρώπους του Ηρακλή, καλή συνέχεια, το καλύτερο. Όπου μας ζητηθεί θα είμαστε δίπλα τους. Θα είμαστε πάντα δίπλα ηθικά αλλά η εμπλοκή μας δεν θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που πρέπει να είναι».

Για τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν τα τελευταία χρόνια: «Οι δυσκολίες υπήρχαν από την πλευρά μας σαν Ηρακλής. Από το 2012 ο ΓΣ Ηρακλής δεν είχε ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής ήταν αναγκασμένος να επιλέξει έναν από τους δύο δρόμους. Είτε να ξεκινήσει από την τελευταία κατηγορία, είτε να εξαγοράσει ΑΦΜ. Το πρώτο ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, λόγω πολλών ετών μεγάλης φθοράς και ανταπόκρισης κόσμου. Να κάνουμε κάτι όσο το δυνατόν γίνεται ψηλότερα, γιατί στόχος του Ηρακλή είναι να παίξει στην πρώτη κατηγορία», απάντησε ο Φώτης Θέος.

Την προσπάθεια του ΓΣ Ηρακλής θα αγκαλιάσει και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα να εκφράζει την στήριξη του:
«Θα είμαστε δίπλα σε κάθε βοήθεια που μας ζητηθεί με κάθε μέσο, προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται», ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης που μεταφέρθηκε από τον αντιδήμαρχο, Μάκη Κυριζίδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.