Σιατραβάνης: “Στην Ελλάδα ανεβάζουν και ρίχνουν ομάδες με το έτσι θέλω”

Ο Σάββας Σιατραβάνης σχολίασε τη δουλειά που γίνεται στην Ξάνθη, μίλησε για τον Ηρακλή αλλά και τον τρόπο που λειτουργούν στην Ελλάδα με τους υπόλοιπους συλλόγους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του παίκτη από την Ξάνθη, στην ομάδα της Θράκης γίνεται σοβαρή δουλειά.

Ο Σαββας Σιατραβάνης μίλησε και για τον Ηρακλή, ο οποίος θεωρεί ότι είναι ένα αδικημένο κλαμπ. Μάλιστα σχολίασε και τον τρόπο που ανεβάζουν ομάδες στις κατηγορίες, αλλά και πως τις εξαφανίζουν από τον χάρτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “Metropolis 95,5”:

Για την Ξάνθη: «Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο. Γίνεται μια σοβαρή δουλειά στην Ξάνθη, δουλεύουν άτομα καθημερινά για να μην μας λείψει τίποτα. Η δουλειά θα συνεχιστεί και του χρόνου, οι άνθρωποί της θέλουν να την δουν ψηλά. Χάσαμε έδαφος στην αρχή, με την έλευση του κ.Τεννέ η ομάδα έστρωσε και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις. Φτάσαμε μια ανάσα από το να ανέβουμε απευθείας, πήγαμε στα μπαράζ το πιστέψαμε και κοιτάξαμε στα μάτια μεγαλύτερης κατηγορίας όπως ο Παναιτωλικός και φτάσαμε μέχρι το 82’ να έχουμε στα χέρια μας την άνοδο».

Για τον Ηρακλή: «Δυστυχώς δεν υπάρχει Ηρακλής. Κάπως πρέπει να βοηθηθεί η ομάδα, στεναχωριόμαστε όσοι έχουμε παίξει στην ομάδα και βλέπουμε αυτή την κατάσταση. Εζησα ωραία στιγμές στον Ηρακλή και δεν μπορώ να καταλάβω πως κατάφεραν και τα διέλυσαν όλα. Ο Ηρακλής είναι πολύ αδικημένη ομάδα. Στην Ελλάδα με το έτσι θέλω ανεβάζουν και ρίχνουν ομάδες. Δείτε τι έγινε με τη Ξάνθη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.