Superleague 2: Στο κόλπο της ανόδου Ιωνικός και Εργοτέλης (vids)

Ιωνικός και Εργοτέλης πήραν δύο πολύ σημανικές νίκες ενόψει της συνέχειας.

Διαγόρας-Ιωνικός  3-5

(10′ Σμυρλής, 12′ Αθανασίου πέναλτι, 60′ Νάτσης – 16′ Κύργιας, 40′ Νιάσε, 45′ Ρόλε, 53′ Κάστρο, 69′ Κουιρουκίδης)

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυναμικά στο γήπεδο, έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων πολύ νωρίς στην αναμέτρηση (στο 11ο και το 13ο λεπτό σημειώθηκαν τα γκολ). Τότε ο Ιωνικός ξύπνησε. Έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής, βομβάρδιζε συνεχώς την αντίπαλη εστία και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ πριν το ημίχρονο, πετυχαίνωντας τρία πολύ όμορφα γκολ (στο 16′, το 41′ και το 45+3′). Η ομάδα του Σπανού βρίσκεται επί του παρόντος στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς. Θα παλέψει με νύχια και με δόντια μέχρι το τέλος για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Διαγόρας παρέμεινε τελευταίος που 30.

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Μπιντσής, Αθανασίου, Σμυρλής (74′ Χότζα), Κοντοχρήστος, Κωστούλας, Μανωλάκης (46′ Νάτσης), Τσιαντούλας, Ρουγκάλας, Σανδραβέλης (55′ Δημήτρουλας), Μασούρας (42′ Κάκκο), Μπαστακός.

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ-Ομάρ, Μουστάκης, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Γκοτσούλιας, Νιάσε (58′ Κουϊρουκίδης), Μουμίν, Μάναλης, Ρόλε, Κάστρο (66′ Σινγκ).

Ξάνθη-Εργοτέλης  0-1

(46′ Τσέλιος)

Ένα γκολ ήταν αρκετό για να βάλει τον Εργοτέλη στο κόλπο της ανόδου. Η κρητική ομάδα ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της στον αγωνιστικό χώρο και πήρε δίκαια το τρίποντο. Οι παίκτες του Ταουσιάνη διαχειρίστηκαν άψογα τις κρίσιμες στιγμές, ήταν προσηλωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα, ενώ εκμεταλλέυτηκαν και τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι με αυτή τη νίκη αναρριχήθηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας 48 βαθμούς, όσους έχει και η Ξάνθη. Να υπενθυμίσουμε πως απομένει μια αγωνιστική για την ολοκλήρωση των Playoffs της Superleague 2.

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Μικελτάτζε (78′ Βόλτερς), Τάτος, Πέτροβιτς (53′ Καπνίδης), Θ. Παπάζογλου, Βέρκερ, Τζούρμαν (53′ Σιατραβάνης), Έμπερτ, Παντελιάδης (59′ Ντίνας), Θυμιάνης (53′ Δημούτσος).

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κόλα, Πέιος, Σερβιλάκης, Μπουρσέλης, Τσέλιος (66′ Κοκκίνης), Μπουτσάκης (46′ Αμπντουλαχί), Μανουσάκης (78′ Κωστανάσιος), Κόνραντ (61′ Πατρινός).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.