Super League 2: Τα βλέμματα στη Νεάπολη

Η διοργανώτρια Αρχή, Super League 2 κοινοποίησε ενδιαφέροντα στοιχεία για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League. 2.

Το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα είναι το Ιωνικός – Ξάνθη στη Νεάπολη καθώς διακυβεύεται η πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Τα αποτελέσματα της περασμένης Τετάρτης ακόμα συζητιούνται, καθώς ήταν εντυπωσιακά και δημιουργούν νέα δεδομένα στη μάχη της ανόδου. Όλα τα μάτια είναι πλέον στο παιχνίδι της Νεάπολης, όπου διακυβεύεται η πρώτη θέση στη βαθμολογία.

Ιωνικός – Ξάνθη

Το 1989 πανηγύρισαν μαζί την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α’ Εθνική μαζί! Φέτος ο Ιωνικός και η Ξάνθη παλεύουν για την άνοδο στη Super League, είναι στις δύο πρώτες θέσεις, αλλά το εισιτήριο είναι ένα αυτή τη φορά. Υπάρχει και ένα δεύτερο, αλλά με πολύ δυσκολότερο μονοπάτι, ένα αγώνα διαβάθμισης με ομάδα της Super League. Έτσι η σιγουριά της πρώτης θέσης την κάνει μεγάλο στόχο και για τις δύο.

Ο Ιωνικός είναι δύο βαθμούς μπροστά μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα των Playoffs και τα τρία παιχνίδια χωρίς νίκη. Ζημιές έχει πάθει βέβαια και ο Λεβαδειακός, αλλά και η Ξάνθη.

Πάντως η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχει “πληρώσει” ως τώρα μόνο με ισοπαλίες, αφού είναι αήττητη στα 14 τελευταία παιχνίδια της, από τότε δηλαδή που την ανέλαβε.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Ξάνθη νίκησε στις 20 Ιανουαρίου στην έδρα της 1-0 (90′ σουτ Καπνίδης), ενώ στη Νεάπολη στις 6 Μαρτίου ήλθαν 1-1 (65′ σουτ Πλατέλλας – 68′ κεφαλιά Κέβιν Γκαρθία).

Αμέσως μετά το παιχνίδι αυτό, ο Ιωνικός έκανε το εντυπωσιακό ρεκόρ του με οκτώ νίκες, που τον έφεραν μακριά από τις άλλες ομάδες.

Η Ξάνθη είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους.

Λεβαδειακός – Διαγόρας Ρόδου

Για το Λεβαδειακό σήμερα είναι η μεγάλη ευκαιρία να βελτιώσει τη θέση του, από την τρίτη όπου βρέθηκε μετά την απρόσμενη ήττα από τον Εργοτέλη την περασμένη αγωνιστική. Απρόσμενη, τουλάχιστον με ότι είχε δείξει λίγες μέρες πριν στη Νεάπολη. Με νίκη ο Λεβαδειακός θα ελπίζει βάσιμα και πάλι.

Είναι εντυπωσιακό ότι στα πέντε τελευταία παιχνίδια του ο Λεβαδειακός έχει δύο ήττες εντός έδρας και τρεις νίκες εκτός!

Ο Διαγόρας έχασε τα δύο πρώτα παιχνίδια του, αλλά τόσο ο Εργοτέλης, όσο και η Ξάνθη δυσκολεύθηκαν να φτάσουν στη νίκη.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στη Λιβαδειά οι δύο ομάδες είχαν έλθει 0-0, ενώ στις 27 Μαρτίου στη Ρόδο ο Λεβαδειακός είχε πετύχει ευρεία νίκη με 4-0.

Εργοτέλης – ΠΑΕ Χανιά

Οι δύο ομάδες της Κρήτης έχουν βαλθεί να κάνουν το πρωτάθλημα πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο και σε αυτή τη φάση του. Και μπορεί ο Εργοτέλης να είναι σε απόσταση βολής από τη δεύτερη θέση πλέον, όμως η ΠΑΕ Χανιά είναι απίθανο να καταφέρει κάτι τέτοιο. Ωστόσο έκανε ζημιές μέχρι τώρα, τόσο στην Ξάνθη, παίρνοντας ισοπαλία εκεί, όσο και στον Ιωνικό, που τον νίκησε. Και βέβαια στο φινάλε της κανομικής διάρκειας πήρε ισοπαλία από τον Ιωνικό, ενώ δεν έχασε από το Λεβαδειακό δύο φορές!

Η σημαντική νίκη στη Λιβαδειά δίνει ελπίδες στον Εργοτέλη, που βέβαια μετά τον αγώνα με την ΠΑΕ Χανιά, έχει να παίξει εκτός έδρας Ξάνθη και Ιωνικό. Δύσκολο πρόγραμμα αλλά και μεγάλη πρόκληση.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η κάθε ομάδα νίκησε εκτός έδρας στα μεταξύ τους παιχνίδια! Στις 27 Ιανουαρίου ΠΑΕ Χανιά – Εργοτέλης 0-1 (56′ σουτ Μανουσάκης) και στις 17 Μαρτίου Εργοτέλης – ΠΑΕ Χανιά 0-1 (90′ κεφαλιά Δημητριάδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.