Super League 2: “Χαμός” στα playouts

Η διοργανώτρια Αρχή της Super League 2 κοινοποίησε ενδιαφέροντα στοιχεία για τα τρία παιχνίδια των playouts.

Οι 6 ομάδες της δεύτερης κατηγορίας για το ελληνικό πρωτάθλημα διεκδικούν βαθμούς από κάθε ματς, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

Μια αγωνιστική χρειάστηκε να γίνει στα Playouts για να φουντώσει ξαφνικά το ενδιαφέρον για την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων. Τα “διπλά” της ΑΕ Καραϊσκάκης και του ΟΦ Ιεράπετρας σε Τρίκαλα και Δράμα αντίστοιχα, έδωσαν ελπίδες στις δύο αυτές ομάδες, ότι μπορούν να αποφύγουν τις δύο τελευταίες θέσεις.

ΑΕ Καραϊσκάκης – Παναχαϊκή

Με δύο ισοπαλίες στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, ΑΕ Καραϊσκάκης και Παναχαϊκή συναντιούνται για ένατη φορά στην ιστορία τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης έχει μια νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια, γηπεδούχος στο περσινό πρωτάθλημα. Η Παναχαϊκή έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα οκτώ και δύο μέσα στην Άρτα.

Το ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγάλο για την ομάδα της Άρτας, που απέχει δύο βαθμούς από τη Δόξα Δράμας και ελπίζει να ξεπεράσει. Η ΑΕ Καραϊσκάκης κέρδισε διαδοχικά παιχνίδια για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ δεν έχει χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια, με μόνιμο σκόρερ τον κεντρικό αμυντικό Παντελή Θεολόγου.

Η Παναχαϊκή από το πρώτο παιχνίδι των Playouts με τον Απόλλωνα Λάρισας έδειξε διάθεση να δώσει χρόνο στους μικρούς που έχει στο ρόστερ της. Βαθμολογικές ανησυχίες δεν έχει, εκτός από τη διατήρηση της πρώτης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα.

ΟΦΙ Ιεράπετρας – Τρίκαλα

Αν η ΑΕ Καραϊσκάκης βλέπει την 10η θέση κοντά, ο ΟΦ Ιεράπετρας έχει δρόμο ακόμα, αφού απέχει πέντε βαθμούς από αυτή. Η ομάδα της Κρήτης πέρασε με το εντυπωσιακό 3-0 από τη Δράμα, κάνοντας την ευρύτερη νίκη της στην κατηγορία. Αλλά η νίκη στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα είναι απαραίτητη, ώστε να κερδίσει κι άλλο έδαφος.

Τα Τρίκαλα χωρίς το Σούλη Παπαδόπουλο πλέον στον πάγκο τους, δεν νιώθουν απόλυτα ασφαλείς με τους 24 βαθμούς. Με το Βασίλη Καλογιάννη υπηρεσιακό προπονητή θα κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάτι που έκαναν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με το 1-1 (4′ κεφαλιά Γκίνη – 26′ σουτ Ριζογιάννης), αλλά και πέρσι στη Football League νικώντας με 1-0 (76′ σουτ Τσίπρας). Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι πριν από την καραντίνα του Μάρτη του 2020.

Τα Τρίκαλα δεν έχουν χάσει στην Κρήτη στις πέντε τελευταίες τους επισκέψεις για όλες τις διοργανώσεις. Η τελευταία τους ήττα ήταν πριν από τρία και πλέον χρόνια, στις 23 Μαρτίου 2019, Ηρόδοτος – Τρίκαλα 1-0 (49′ σουτ Αρκιλέσι)

Το αήττητο των Τρικάλων στην Κρήτη:

15.09.2019: Επισκοπή – Τρίκαλα (Κύπελλο) 1-2

03.12.2010: Εργοτέλης – Τρίκαλα (Κύπελλο) 0-1

07.03.2020: ΟΦ Ιεράπετρας – Τρίκαλα 0-1

07.02.2021: ΠΑΕ Χανιά – Τρίκαλα 1-2

27.02.2021: ΟΦ Ιεράπετρας – Τρίκαλα 1-1

Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας

Χάνοντας από τον ΟΦ Ιεράπετρας στην έδρα της, η Δόξα Δράμας βρίσκεται πλέον στο “στόχαστρο” της ΑΕ Καραϊσκάκης και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Λάρισα. Με τον Κώστα Βασιλακάκη στον πάγκο της, αντί του Θανάση Κολιτσιδάκη, έχει μόλις ένα βαθμό στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Και στα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 1-0, συμπληρώνοντας τρεις διαδοχικές νίκες επί της Δόξας. Μάλιστα μέχρι και το 2019 η Δόξα Δράμας ήταν αήττητη σε επτά αγώνες με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η ομάδα του Κώστα Φρατζέσκου δεν βρίσκεται σε καλή περίοδο, καθώς έχει χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια της, ως γηπεδούχος έχει επίσης χάσει τα τρία τελευταία, ενώ έχει μια νίκη στα έξι τελευταία στη Φιλιππούπολη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.