Super League 2: Οι γκολάρες της χρονιάς! (vids)

Η δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου πρόσφερε στο κοινό εκτός από θέαμα και υπέροχα γκολ.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 είναι γνωστό ότι δεν αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο, όπως η πρώτη κατηγορία στην Ελλάδα.

Τη σεζόν 2020-21 είναι αρκετά τα παιχνίδια που οι παίκτες παρουσίασαν εκτός από ωραίο ποδόσφαιρο και εντυπωσιακά γκολ.

Αναλυτικά:

Εργοτέλης – Αντώνης Μπουρσέλης

Στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή στο “Παγκρήτιο Στάδιο”, ο Αντώνης Μπουρσέλης πήρε τη μπάλα από τον Σωτήρη Κοκκίνη. Πέρασε δύο παίκτης της ομάδας από την Πάτρα και για να ξεφύγει από τον Αποστολόπουλο έκανε περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, κάνοντας το 1-0.

Ιωνικός – Βαγγέλης Πλατέλλας

Η άμυνα της Ξάνθης απομάκρυνε λανθασμένα τη μπάλα, ο Βαγγέλης Πλατέλλας την κατέβασε με το στήθος και στη συνέχεια με ένα σουτ “κεραυνό” από το ύψος της μικρής περιοχής κέρδισε τον Ίτσο.

ΟΦ Ιεράπετρας – Κρίστιαν Κούστα

Ο Κούστα “ντύθηκε” Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο ματς κόντρα στον Καραϊσκάκη. Το εξαιρετικό κατέβασμα της μπάλας με το στήθος από τον Αλβανό ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια το γυριστό σουτ, είναι ξεκάθαρο ότι θυμίζουν παρόμοια τέρματα που έχει πετύχει ο Σουηδός άσος.

Παναχαϊκή – Δημήτρης Ανάκογλου

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Βαγγέλη Πλατέλλα στην ΑΕΚ, Δημήτρης Ανάκογλου, σκόραρε και εκείνος με τη σειρά του ένα εντυπωσιακό γκολ κόντρα στην Ξάνθη. Οι κόντρες ευνόησαν τον Έλληνα ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και με ένα σουτ στην γωνία του Ίτσο και σημείωσε το τέρμα του έκρινε την αναμέτρηση.

Χανιά – Φόντε Καμαρά

Όσοι παρακολουθούσαν το παιχνίδι της ομάδας των Χανίων με τον Διαγόρα Ρόδου, πίστεψαν ότι ο Καμαρά θα κάνει σέντρα. Όμως εκείνος αιφνιδίασε τους πάντες ακόμα και τον Θεμιστοκλή Τσέλιο.

Λεβαδειακός – Ιωάννης Κωστή

Στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας ο δανεικός παίκτης από τον Ολυμπιακό έκανε το 3-0 για τον Λεβαδειακό. Μάλιστα η ντρίμπλα και μετά η περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, συγκρίνεται με τα “κόλπα” του Γάλλου πρώην ποδοσφαιριστή και νυν τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν.

Ξάνθη – Ανδρέας Τάτος

Το σουτ – βολίδα του 31χρονου παίκτη δε θα μπορούσε να το σταματήσει κανένας γκολκίπερ, πόσο μάλλον ο Ανδρέας Κολοβούρης της Παναχαϊκής.

Καραϊσκάκης – Κώστας Δούμτσιος

Εκτός από το γκολ του Κρίστιαν Κούστα στο ίδιο παιχνίδι ξεχώρισε και το τέρμα του Κώστα Δούμτσιου. Ο Νίκος Γυφτοκώστας εκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα της Ιεράπετρας δεν απομάκρυνε τη μπάλα και ο 23χρονος με γυριστό σουτ έκανε το 2-2 στο 53ο λεπτό.

Διαγόρας Ρόδου – Ντορίβα Ντοριβάλ

Ο Βραζιλιάνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον πορτιέρε, Αστέριο Γιακουμή κάνοντας το 2-0 στο 63ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.