Super League 2: Στο +5 ο Ιωνικός από τον Λεβαδειακό (hls)

Ο Ιωνικός επικράτησε με 4-2 επί της Δόξας Δράμας. Νίκη και για τον Λεβαδειακό, ο οποίος πήρε το τρίποντο στις καθυστερήσεις κόντρα στον Απόλλων Λάρισας με 2-1.

Ιωνικός – Δόξα Δράμας: 4-2

Ο Ιωνικός επικράτησε με 4-2 επί της Δόξα Δράμας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για την δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι πέρασαν από νωρίς μπροστά στο σκορ, καθώς στο 5ο λεπτό ο Κάστρο έκανε το 1-0. Τα γκολ διπλασίασε στο 24′ ο Ρόλε. Στο δεύτερο μέρος ο Νιάσε έκανε το 3-0 στο 66′ και 4 λεπτά αργότερα ο Κάστρο σκόραρε ξανά για τους γηπεδούχους.

Στα τελευταία λεπτά ο Αλέξανδρος Κοντός μείωσε σε 2-4 για τους φιλοξενούμενους καθώς σκόραρε αρχικά στο 82′ και στη συνέχεια στο 90′. Ο Ιωνικός βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς, αντίθετα η Δόξα Δράμας έμεινε 10η με 20 βαθμούς.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Κύργιας, Κοτσώνης (74’ Μουστάκης), Παπαγεωργίου, Γκοτσούλιας, Μουμίν (62’ Νιάσε), Βλαχομήτρος (74’ Ματσούκας), Ρόλε (62’ Μάναλης), Πλατέλλας (83’ Κουϊρουκίδης), Κάστρο.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μπολάκης, Κουκόλης (46’ Παπαργυρίου, 59’ λ.τρ. Μενσά), Άντερσον (71’ Κόντος), Αγιώτης, Παρασκευάς, Χάμοντ (46’ Μαρινάκης), Μπελεβώνης, Κουτσιανικούλης, Μαυριάς, Τάσιος (10’ λ.τρ. Πινδώνης).

Απόλλων Λάρισας – Λεβαδειακός: 1-2

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μιγκέλ Μπιανκόνι στο 62ο λεπτό. Στο 88′ ο Κώστας Χατζής έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων ευστόχησε από την άσπρη βούλα., κάνοντας το 1-1 Το τελικό αποτέλεσμα έγραψε ο Μπιανκόνι, στις καθυστερήσεις του αγώνα από τα 11 μέτρα.

Συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Κώστας Φρατζέσκος): Γλύκος, Καμπέρης, Σκούπρα, Χατζής, Γκόλιας (27’ λ.τρ. Λουκάς), Μπάλλας (67’ Τασιούλης), Λίταινας (81’ Γκουντρουμπής), Μπάμπης, Αθανασιάδης, Γιάκος, Ομπράντοβιτς.

Λεβαδειακός (Τζιουζέπε Σανίνο): Μένκα, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Νίκας (85’ Θεοχάρης), Πολέτο (59’ Μαρίνος), Μεχία, Νίλι, Mυτίδης (59’ Μπιανκόνι), Κωστή (68’ Κονέ), Παναγιώτου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.