Λάζιτς: «Ο Άγιαξ της Ελλάδας»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ο Μπόμπαν Λάζιτς, τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στο λιμάνι.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ο Μπόμπαν Λάζιτς, τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στο λιμάνι. Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε τους «ερυθρολεύκους» σαν τον «Άγιαξ της Ελλάδας», ενώ τόνισε πως θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί.

Αρχικά, ο Λάζιτς τόνισε στην ιστοσελίδα «Ajax Show Time»: «Μου αρέσει πολύ. Θα μου πάρει κάποιο χρονικό διάστημα να προσαρμοστώ. Είναι δύσκολο το να είσαι στο εξωτερικό. Πρέπει να τα αφήσεις όλα πίσω σου. Ο καιρός είναι καλός και οι προπονήσεις εξαιρετικές και δύσκολες. Οπως μου λένε όλοι και έχω καταλάβει και εγώ ο Ολυμπιακός είναι ο Αγιαξ της Ελλάδας».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Μου εξήγησαν πως στις πρώτες εβδομάδες θα προπονούμαι για να με δουν στη δεύτερη ομάδα και να μπορέσω να εγκλιματιστώ. Αφού δοκιμαστώ και αφήσω καλές εντυπώσεις θα μπω στην πρώτη ομάδα. Εγώ ξεκαθάρισα πως θέλω πολύ να δουλέψω σκληρά και να παίξω. Εφόσον πάρω ματς στα πόδια μου, θα βρω και τον ρυθμό μου. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Είναι μία νέα ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός. Μία καινούργια πρόκληση που μου προσφέρει τη δυνατότητα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή. Θέλω να αποδείξω πως μπορώ να προσφέρω και να μείνω εδώ».

Τέλος, ο Λάζιτς συμπλήρωσε: «Αποφάσισα πως ήθελα κάτι άλλο. Αποφασίσαμε μαζί με τον μάνατζέρ μου, Μίνο Ραϊόλα να κοιτάξουνε κάτι άλλο. Ήθελα να παίξω ξανά. Ορισμένοι έλεγαν πως στον Ολυμπιακό δεν μπορείς να βρεις εύκολα ευκαιρίες για την πρώτη ομάδα, όμως εγώ διαφωνώ. Εάν προπονούμαι και δουλεύω καλά, θα πάρω ευκαιρίες. Στον Αγιαξ είναι αλλιώς οι επιλογές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.