Μάχες σε πεντάδα και ουρά

Το δεύτερο... πιάτο της 25ης αγωνιστικής θα σερβιριστεί την Κυριακή από τα κανάλια Novasports, τα οποία θα μεταδώσουν και τις πέντε αναμετρήσεις της ημέρας.

Το δεύτερο… πιάτο της 25ης αγωνιστικής θα σερβιριστεί την Κυριακή από τα κανάλια Novasports, τα οποία θα μεταδώσουν και τις πέντε αναμετρήσεις της ημέρας. 

Το πρώτο χρονικά ματς θα γίνει στην Τρίπολη, εκεί όπου ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που έχει… άρωμα πλέι οφ. Με νίκη των Αρκάδων η διαφορά των δύο ομάδων θα μειωθεί στους έξι βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα και στον ένα βαθμό σε αυτόν για τα πλέι οφ. Αντίθετα, αν κατακτήσει το τρίποντο ο “δικέφαλος του βορρά”, τότε η διαφορά θα φτάσει στους 12 βαθμούς θα ξεφύγει και πέντε πόντους από τον Ατρόμητο. 

Στις 17:15 θα διεξαχθεί το ντέρμπι των ουραγών με τον Αρη να θέλει να κάμψει την αντίσταση της Βέροιας για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα να πλησιάσει στους δύο βαθμούς τον 16ο Πλατανιά. Οσο για τη “βασίλισσα του βορρά” έχει την ευκαιρία, με νίκη στην έδρα της, να πιάσει στο βαθμολογικό πίνακα τους Κρητικούς και παράλληλα να αφήσει πίσω της πέντε πόντους τους ¨κίτρινους”. 

Την ίδια ώρα ο Πανιώνιος χωρίς τον Παναγόπουλο στον πάγκο του θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Ηπειρώτες θα επιδιώξουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί που φτάνει τα τρία παιχνίδια…

Παναιτωλικός και Απόλλων κοντράρονται στις 17:15 με τους Αγρινιώτες να θέλουν, με τη δύναμη που τους δίνει η έδρα τους, να πλησιάσουν περισσότερο την πεντάδα, ενώ η “Ελαφρά Ταξιαρχία” θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα για να αφήσει αρκετά πίσω της τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Στις 19:30 ο Πανθρακικός από την έκτη θέση θα υποδεχθεί τον τέταρτο της βαθμολογίας, Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Κομοτηνής που έχει εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις της θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά πλέι οφ, ενώ οι “πράσινοι” του Αναστασίου ελπίζουν σε στραβοπάτημα του Αστέρα Τρίπολης και νίκη τους για να αποκτήσουν ένα βαθμό για τα πλέι οφ και παράλληλα για να πλησιάσουν τον Ατρόμητο. 

16/02 15:00  (Novasports2)
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ

16/02 17:15  (Novasports4)
Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα

16/02 17:15  (Novasports2)
Άρης – Βέροια

16/02 17:15 (Novasports7)
Παναιτωλικός – Aπόλλων

16/02 19:30  (Novasports1)
Πανθρακικός – Παναθηναϊκός


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.