Μελισσανίδης: «Όνειρο το γήπεδο της ΑΕΚ»

Την κατασκευή ενός γηπέδου, που θα θυμίζει την ΑΕΚ σε όλους τους φιλάθλους επιθυμεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Την κατασκευή ενός γηπέδου, που θα θυμίζει την ΑΕΚ σε όλους τους φιλάθλους επιθυμεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως τόνισε, το νέο γήπεδο δε θα μοιάζει με κανένα στον κόσμο και θα έχει κάποια στοιχεία τα οποία θα είναι μοναδικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μελισσανίδης φέρεται να τόνισε στο περιθώριο της υπογραφής για τη μεταβίβαση των μετοχών του ΟΠΑΠ: «Το μεγάλο μου όνειρο όμως, παραμένει ένα και μόνο, να φτιάξουμε ένα γήπεδο που δεν θα έχει καμία σχέση με κανένα άλλο στον κόσμο. Και δεν μιλάω μόνο από πλευράς προδιαγραφών. Μιλάω για ένα γήπεδο με το δικό του στίγμα που όποιος το βλέπει από φωτογραφία ή από τηλεόραση θα καταλαβαίνει αμέσως ότι αυτό είναι της ΑΕΚ. Αυτό είναι το όνειρό μου».

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση τριών ακόμα παικτών. Ο Τραϊανός Δέλλας φέρεται να έχει καταλήξει και στις θέσεις στις οποίες θα γίνουν οι συγκεκριμένες προσθήκες, με την άμυνα και τη μεσοεπιθετική γραμμή να είναι οι επικρατέστερες.

Τέλος, η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» συνεχίζεται με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του. Χαρακτηριστικά, τους τόνισε: «Θέλω να κάνετε καλό κοντρόλ. Αυτό είναι το βασικότερο. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κατοχής, αλλά αυτό δεν γίνεται αν φεύγει το κοντρόλ. Θέλω να υποδέχεστε σωστά την μπάλα, να σηκώνετε το κεφάλι για να βρείτε συμπαίκτη και να κάνουμε σωστά τρεξίματα στον κενό χώρο. Μην φοβάστε να αλλάξετε το παιχνίδι. Ας κάνετε λάθη στην προπόνηση. Μόνο έτσι θα μάθετε. Να κάνουμε εδώ λάθη για να τα αποφύγουμε στον αγώνα».

Και συμπλήρωσε: «Να μιλάτε συνεχώς μεταξύ σας, να μη χάνουμε ευκαιρίες να πατήσουμε περιοχή και να φτάσουμε στο γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.