Κεσόπουλος: «Θα καταθέσουμε έφεση»

Την απόφαση της ΠΑΕ Ηρακλής να καταθέσει έφεση στην απόφαση για μη χορήγηση αδειοδότησης ανακοίνωσε ο Αλέξης Κεσόπουλος.

Την απόφαση της ΠΑΕ Ηρακλής να καταθέσει έφεση στην απόφαση για μη χορήγηση αδειοδότησης ανακοίνωσε ο Αλέξης Κεσόπουλος. Ο υπεύθυνος οικονομικών του «γηραιού» τόνισε πως δε γνωρίζουν ακόμα οι «κυανόλευκοι» το σκεπτικό της απόφασης. Ο Κεσόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra».

Για το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας του Ηρακλή: “Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που οδήγησαν την επιτροπή σ’ αυτή την απόφαση. Ούτως ή άλλως θα ασκήσουμε έφεση αφού ενημερωθούμε επακριβώς για τους λόγους. Στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς μαζέψαμε τα οικονομικά και ελπίζω να κλείσουμε τη σεζόν με μικρό κέρδος. Δεν έχουμε με κανέναν παίκτη σύγκρουση. Έχει πάρει απόφαση ο Ηρακλής και ο κόσμος του να συμμαζέψει την ομάδα. Τα λούσα έχουν τελειώσει. Θέλω να πιστεύω πως είναι κάποια λεπτομέρεια που μας ξέφυγε. Η περσινή εμπειρία ήταν πιο οδυνηρή και φέτος είμαστε πιο καλά προετοιμασμένοι και πιο ψύχραιμοι. Υπάρχει αισιοδοξία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.