Συνεχίζεται η αναζήτηση παικτών

Η ΑΕΚ συνεχίζει να αναζητεί παίκτες για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας και της μεσοεπιθετικής γραμμής, παρά τις πρόσφατες προσθήκες των Πεταυράκη και Θαναηλάκη.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να αναζητεί παίκτες για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας και της μεσοεπιθετικής γραμμής, παρά τις πρόσφατες προσθήκες των Πεταυράκη και Θαναηλάκη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τραϊανός Δέλλας θέλει έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στην αμυντική γραμμή της Ένωσης και εξακολουθεί να μελετά διάφερες περιπτώσεις παικτών για το συγκεκριμένο θέμα.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση συνεχίζει να αναζητεί και έναν μεσοεπιθετικό για τη δεξιά πτέρυγα, με τον Γιάννη Καραλή να βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν για την ενίσχυσή τους τη νέα σεζόν με την απόκτηση παικτών τύπου Μάνταλου. Στη σχετική λίστα βρίσκονται τα ονόματα των Κολοβέτσιου, Γούτα και Κοροβέση.

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τους τέσσερις ξένους παίκτες που θα πρέπει να χρησιμοποιεί η ΆΕΚ τη νέα σεζόν, γίνονται προσπάθειες να πάρουν ελληνικά διαβατήρια οι Ντουμπερετ και Ράμα, ώστε να μη χρειαστεί να μείνει εκτός ομάδας κάποιος από τους Κορδέρο, Μούργκα, Μπρέσεβιτς, Ντουμπέρετ και Ράμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.