Αποφασίζει για στόπερ ο Δέλλας

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση από τον Τραϊανό Δέλλα, σχετικά με τον παίκτη που θα αποκτηθεί για το κέντρο της άμυνας.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση από τον Τραϊανό Δέλλα, σχετικά με τον παίκτη που θα αποκτηθεί για το κέντρο της άμυνας. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να αποτελεί και επένδυση για το μέλλον της Ένωσης και για αυτό τον λόγο έχει αποκλείσει τις περιπτώσεις παικτών άνω των 30 ετών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θέλουν ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι έως 25 ετών και να αποτελέσει τον ηγέτη της «κιτρινόμαυρης» άμυνας. Η Ένωση έχει στραμμένη την προσοχή της στην αγορά του εξωτερικού και κυρίως σε Ιταλία και Ισπανία, για την εύρεση του παίκτη, που θα κάνει τη διαφορά στην άμυνα, τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας με μετεγγραφές τύπου Μάνταλου. Η Ένωση θα κινηθεί παράλληλα και για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα ενσωματωθουν στο ρόστερ της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.