Ξεκαθαρίζει του στόπερ στην ΑΕΚ

Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να κλείσει και το θέμα του κεντρικού αμυντικού για την ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να αποφασίσει και για τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να κλείσει και το θέμα του κεντρικού αμυντικού για την ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να αποφασίσει και για τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές. Η Ένωση συνεχίζει την αναζήτηση του παίκτη, που θα αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής της γραμμής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα, καθώς οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και ήδη έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες επαφές.

Από εκεί και πέρα, ο Τραϊανός Δέλλας έχει ενημερώσει ήδη τους Ντάρκο Ρόξιτς, Άλεξ Νοβαντή και Τζέισον Σαλδάρη, πως δε θα συνεχίσουν να προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα. Αντιθέτως, οι Ντάφλας, Πεταυράκης και Τζανετόπουλος, έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις και θα παραμείνουν στο «μικροσκόπιο» του Έλληνα τεχνικού.

Τέλος, στο θέμα του Δημήτρη Γούτα, δημοσιεύματα θέλουν την ΑΕΚ να προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τον Έλληνα παίκτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο 19χρονος αμυντικός φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στην Ένωση και σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύμφωνα εξελίξεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.