Βόλτα στο Τσέστερ ο Ατρόμητος

Αποστολή στο Τσέστερ: Αποστόλης Λάμπος
Την ευκαιρία να αλλάξουν παραστάσεις είχαν οι παίκτες του Ατρόμητου που το πρωί της Πέμπτης επισκέφτηκαν το πανέμορφο Τσέστερ.

Αποστολή στο Τσέστερ: Αποστόλης Λάμπος
Την ευκαιρία να αλλάξουν παραστάσεις είχαν οι παίκτες του Ατρόμητου που το πρωί της Πέμπτης επισκέφτηκαν το πανέμορφο Τσέστερ.

Μετά από τέσσερις μέρες στο Κάρντεν Παρκ, οι παίκτες του Ατρόμητου είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο, κάνοντας μια βόλτα στην γραφική κωμόπολη της δυτικής Αγγλίας.

Κάποιοι από αυτούς, όπως οι Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο και Τζαμάλ παρέα με τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας Νίκο Κάτσικα δε σταμάτησαν να βολτάρουν, την ώρα που οι Σηφάκης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Αρκούδας και Μπάρκας απολάμβαναν τον καφέ τους στο πλακόστρωτο κέντρο της πόλης. Ιγκλέσιας, Ούμπιντες και Ναπολεόνι έκαναν μια βόλτα από τα εμπορικά καταστήματα για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους.

Ο γιατρός της ομάδας Πέτρος Καπράλος και οι φυσικοθεραπευτές Νίκος Ζαφειρόπουλος και Παναγιώτης Αμπελιώτης περιπλανήθηκαν λίγο στα όμορφα τείχη της πόλης, που είναι τα καλύτερα διατηρημένα στην Αγγλία αλλά και στο ιστορικό ρολόι του Τσέστερ το οποίο είναι το δεύτερο διασημότερο της Αγγλίας μετά το Big Ben.

Ο Γιώργος Παράσχος, με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, τον Σωτήρη Κακαργιά, τον Σλόμπονταν Σούιτσα και τον Σπύρο Σοφιανό απολάμβαναν τον καφέ τους στον κεντρικό πεζόδρομο, αν και ο τεχνικός της ομάδας θα ήθελε να είχε τον χρόνο να περπατήσει όλη την όμορφη πόλη.

Ο μοναδικός που δεν ακολούθησε την αποστολή στην πρωϊνή της βόλτα ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.