Μετεγγραφές με μελλοντικές προοπτικές

Περιπτώσεις παικτών που θα αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον της, φέρεται να εξετάζει τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που συνεχίζεται η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού.

Περιπτώσεις παικτών που θα αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον της, φέρεται να εξετάζει τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που συνεχίζεται η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει τις μετεγγραφές στιλ Μάνταλου και για αυτό τον λόγο έχει εντάξει σύμφωνα με δημοσιεύματα στη μετεγγραφική της λίστα τα ονόματα των Γιάννη Κάργα (Καβάλα) και Δημήτρη Γούτα (Ξάνθη).

Οι δυο νεαροί αμυντικοί εξετάζονται από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που η αναζήτηση για έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό συνεχίζεται. Η Ένωση ψάχνει έναν παίκτη, ο οποίος θα γίνει ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής και η προσοχή της έχει στραφεί τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στην ξένη.

Επίσης, ο Δέλλας μελετά διάφορες περιπτώσεις μεσοεπιθετικών για την ενίσχυση του ρόστερ, ενώ δημοσιεύματα θέλουν την ΑΕΚ να εξετάζει τις περιπτώσεις τεσσάρων νεαρών Σλοβένων παικτών. Πρόκειται για τους Γιούρε Κουρκ (Νόβα Γκόριτισα), Ντίνο Χότιτς (Μάριμπορ), Γιάν Αντρέγιασιτς (Κόπερ) και Ροκ Γιάζμπεκ (Ιντερμπλόκ Λιουμπιλιάνας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.