Η αναζήτηση μεσοεπιθετικού συνεχίζεται…

Δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια απόκτησης μεσοεπιθετικού από τον ΠΑΟΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις.

Δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια απόκτησης μεσοεπιθετικού από τον ΠΑΟΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά φέρεται να αναζητεί έναν παίκτη με οργανωτικά χαρακτηριστικά, ανεξάρτητα με το αν θα δώσει το «παρών» στον αγώνα με τη Μέταλιστ. Ο Χουμπ Στέφενς φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός παίκτη, ο οποίος θα αγωνίζεται και ως επιτελικός μέσος, αλλά θα μπορεί να αγωνιστεί και τα άκρα της μεσοεπιθετικός γραμμής.

Σύμφωνα με τον κροατικό και ρωσικό Τύπο, ο Νίκο Κράνιτσαρ βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, καθώς δεν υπολογίζεται από τη Ντιναμό Κιέβου. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εντός έδρας αγώνα με τη Μέταλιστ συνεχίζεται. Ο Στέφενς έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα φανεί σε ποιους παίκτες καταλήγει για το βασικό σχήμα για το πρώτο ματς με τους Ουκρανούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.