Τζιόλης: «Θα είναι ένα δυνατό ματς»

Ομάδα με ταυτότητα νικητή χαρακτήρισε τη Νις ο Αλέξανδρος Τζιόλης με αφορμή το αποψινό φιλικό του ΠΑΟΚ με τη γαλλική ομάδα.

Ομάδα με ταυτότητα νικητή χαρακτήρισε τη Νις ο Αλέξανδρος Τζιόλης με αφορμή το αποψινό φιλικό του ΠΑΟΚ με τη γαλλική ομάδα. Ο Έλληνας μέσος τόνισε πως περιμένει να γίνει ένα δυνατό ματς, στο οποίο ο Χουμπ Στέφενς θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές ενόψει των αγώνων με τη Μέταλιστ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
«Προέρχεται από μια πάρα πολύ καλή σεζόν σ? ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα. Δεν ήταν έκπληξη η πορεία της, για όποιον έχει παρακολουθήσει την καριέρα του προπονητή της, που είναι από τους πιο πετυχημένους στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο κ. Πιέλ έδωσε και στη Νις ταυτότητα νικητή. Για εμάς αυτό είναι το τελευταίο δυνατό φιλικό πριν ξεκινήσουμε τους επίσημους αγώνες. Νομίζω ότι θα είναι ένα δυνατό ματς, στα επίπεδα αυτών που θα αντιμετωπίσουμε στην αρχή της χρονιάς κι ο προπονητής θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές για τους αγώνες με τη Μέταλιστ», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Τζιόλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.