Παράσχος: «Να ξεπεράσουμε τις απουσίες»

Να αφήσουν πίσω τους τις απουσίες και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, θέλει από τους παίκτες του ο Γιώργος Παράσχος.

Να αφήσουν πίσω τους τις απουσίες και να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, θέλει από τους παίκτες του ο Γιώργος Παράσχος. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως θέλει μόνο τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να ορίζει από εδώ και στο εξής ο Ηρακλής τη μοίρα του, όσον αφορά στη «μάχη» της παραμονής.

Ο Παράσχος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή: «Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο, το να εξασφαλίσουμε θετικό αποτέλεσμα στο Παγκρήτιο φαντάζει μονόδρομος για τις επιδιώξεις μας. Απέναντί μας θα βρεθεί μια δύσκολη ομάδα, όπως ο Εργοτέλης, όμως η επιθυμία μας για επιτυχία σε αυτό το παιχνίδι είναι ισχυρή, προκειμένου να μην αισθανόμαστε καμία εξάρτηση από τα αποτελέσματα άλλων ομάδων, αλλά να καθορίσουμε εμείς την πορεία μας».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν θα μείνουμε στις πολλές απουσίες μας, καθώς, αφενός μεν έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε υπό αυτό το καθεστώς, αφετέρου δε, τα παιδιά, που θα κληθούν να βοηθήσουν, είμαι βέβαιος, ότι θα τα δώσουν όλα και θα ανταποκριθούν άριστα στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, όπως κάνουν, κάθε φορά, που καλούνται να προσφέρουν. Τέλος, εύχομαι να διατηρήσουμε και την καλή παράδοση της ομάδας μας στη συγκεκριμένη έδρα».

Στα αγωνιστικά, ο Στέλιος Ηλιάδης θα τεθεί στη διάθεση του Παράσχου, καθώς οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Πέμπτη, δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει τεθεί εκτός «μάχης» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ανεβάζει στροφές ο Δημήτρης Στάμου, παρότι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Η προετοιμασίας του Ηρακλή θα συνεχιστεί την Παρασκευή στις 11:00 με προπόνηση στη Μίκρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.