Συναντήθηκαν με Νέσιντ οι Βρύζας, Τσιστιακόφ

Αποστολή στο Λέομπεν: Κωστής Μπότσαρης
Σχεδόν μισή ώρα μετά την άφιξη της αποστολής της ομάδας έφτασαν στο προπονητικό κέντρο οι κ.κ. Βρύζας - Τσιστιακόφ μαζί με το Νέσιντ και τον μάνατζέρ του. Νωρίτερα, είχαν συναντηθεί στο ξενοδοχείο προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της επικείμενης συμφωνίας.

Αποστολή στο Λέομπεν: Κωστής Μπότσαρης

Σχεδόν μισή ώρα μετά την άφιξη της αποστολής της ομάδας έφτασαν στο προπονητικό κέντρο οι κ.κ. Βρύζας – Τσιστιακόφ μαζί με το Νέσιντ και τον μάνατζέρ του. Νωρίτερα, είχαν συναντηθεί στο ξενοδοχείο προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της επικείμενης συμφωνίας. Αμφότεροι οι διοικητικοί παράγοντες του ΠΑΟΚ, κατευθύνθηκαν στον πάγκο της ομάδας, η οποία εκείνη τη στιγμή έκανε προθέρμανση και συζήτησαν γι’ αρκετή ώρα με τον Χουμπ Στέβενς για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ομάδα, πριν κατευθυνθούν στην κερκίδα για να καθίσουν μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της αποστολής.   

* Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ακούστηκε η παρουσίαση των ομάδων από τα μεγάφωνα μαζί με τα καθιερωμένα καλωσορίσματα των ντόπιων, συνοδευόμενα από διάφορα τραγούδια. Μάλιστα, ένα από αυτά παρέπεμπε σε προεκλογική εκστρατεία πρώην κραταιού κόμματος προκαλώντας και τα σχετικά σχόλια από τους Ελληνες. Εξυπηρετικότατοι ήταν οι Αυστριακοί σε όλα τα επίπεδα προς όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής.

* Την ίδια μπάλα που θα χρησιμοποιείται στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα θα έχουν και στο αντίστοιχο κυπριακό. Πολλά χειροκροτήματα από όλους και τους Κυπρίους για το εντυπωσιακό γκολ του Σαλπιγγίδη, το καλύτερο της προετοιμασίας. Ο Λίνο ξεκίνησε για έναν ακόμη αγώνα με το περιβραχιόνιο του αρχηγού κι όταν αντικαταστάθηκε στην επανάληψη μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο, το παρέδωσε στον Σαλπιγγίδη. Πολλά δυνατά μαρκαρίσματα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με αντίστοιχες κόντρες. Εντονες ήταν οι αντιδράσεις του Πορτογάλου προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Πάουλο Σέρτζιο. Αυτό δε σημαίνει πως για τον ομόλογό του στον πάγκο του ΠΑΟΚ τα πράγματα ήταν ήρεμα. Για πρώτη φορά ο κ. Στέβενς είχε τόσο ενεργή συμμετοχή με πολλές φωνές, αντίστοιχες οδηγίες προς όλους κι αρκετά νεύρα προς τον διαιτητή για ορισμένες αποφάσεις του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.