Μικρά – μικρά από το Ρότεναμ

AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΕΟΜΠΕΝ: Κωστής Μπότσαρης
Περίπου σε μια ώρα καλύφθηκε η απόσταση από το Λεόμπεν, όπου πραγματοποιεί - για μια ημέρα ακόμη - το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ μέχρι το Ρότενμαν, σε προπονητικό κέντρο του οποίου φιλοξενήθηκε ο τελευταίος αγώνας του «Δικεφάλου» επί αυστριακού εδάφους, με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ.

AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΕΟΜΠΕΝ: Κωστής Μπότσαρης

Περίπου σε μια ώρα καλύφθηκε η απόσταση από το Λεόμπεν, όπου πραγματοποιεί – για μια ημέρα ακόμη – το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ μέχρι το Ρότενμαν, σε προπονητικό κέντρο του οποίου φιλοξενήθηκε ο τελευταίος αγώνας του «Δικεφάλου» επί αυστριακού εδάφους, με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ. Η περιοχή ήταν πανέμορφη, κάτω από βουνά συγκεντρώνοντας κολακευτικά σχόλια από όλα τα μέλη της αποστολής, κάνοντας πολλούς να εύχονται η παραμονή τους στην περιοχή να ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη. Μάλιστα, λίγο πριν από την άφιξη στο γήπεδο, το λεωφορείο και τ’ αυτοκίνητα που τη συνόδευαν πέρασαν από ένα, άλλο προπονητικό κέντρο με μεγάλη πισίνα και παρουσία πάρα πολλού κόσμου κάνοντας πολλούς να επιθυμήσουν ακόμη περισσότερο την πανέμορφη πατρίδα.

* Το γεγονός πως η ημέρα του αγώνα ήταν εργάσιμη είχε ως αποτέλεσμα την περιορισμένη παρουσία του  κόσμου στο γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό πως οι περισσότεροι ήταν Αυστριακοί ντόπιοι που παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Στο σύνολό τους οι θεατές δεν ξεπέρασαν τους πενήντα, από τους οποίους δέκα ήταν Ελληνες ομογενείς με μπλούζες και κασκόλ της ομάδας με διακριτικά «ΠΑΟΚ Τρίλοφος» και «ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα». Πολυπληθής η αποστολή των Κυπρίων και πολύ οργανωμένη. Από πανό με το σήμα της ομάδας κι ένα αντίστοιχο δίπλα που έγραφε «AU 79» (φωτό) μέχρι και κάμερα της ομάδας που κατέγραφε τα πάντα, εντός κι εκτός γηπέδου. Ολοι τους κέρδισαν τις εντυπώσεις για τη φιλικότητα και την προθυμία να βοηθήσουν σε ότι τους ζητήθηκε, κυρίως γύρω από πληροφορίες για την ομάδα.

* Στο πρώτο αντάμωμα των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, ο Χιώτης χαιρέτισε τους Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη ενώ την πιο «θερμή» συνομιλία την είχε με τον Κατσουράνη. Λίγο μετά, ακολούθησε «πηγαδάκι» του Πάρντο με τον Λάζαρ. Ο διεθνής Ρουμάνος μέσος του ΠΑΟΚ, τραυματίστηκε το πρωί στον δεξιό του αστράγαλο αλλά ζήτησε ν’ αγωνιστεί στο φιλικό παρότι δεν είχε επιλεγεί για το αρχικό σχήμα, ωστόσο ο κ. Στέβενς του είπε πως δε χρειάζεται. Εκτός αποστολής ήταν κι οι Γιακουμής, Γκαρσία, Λόπεθ. Το πρόβλημα του Ισπανού με τη φλεγμονή στο πόδι του λόγω μόλυνσης είναι τέτοιο που δεν του επιτρέπει – καν – να φορέσει παπούτσι.

* Η υψηλή θερμοκρασία που έφτασε και τους τριάντα βαθμούς Κελσίου οδήγησε τις δυο ομάδες στην απόφαση να διακόψουν στα μισά του κάθε ημιχρόνου – όπως είχε συμβεί και στον αντίστοιχο αγώνα με την Κοπεγχάγη – για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές. Διακοπή την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι δυο προπονητές, ειδικά ο Ολλανδός του ΠΑΟΚ για να δώσει οδηγίες, ειδικά στους παίκτες της μεσαίας γραμμής. Η πολλή ζέστη ανάγκασε τους αναπληρωματικούς να καθίσουν απέναντι από τους πάγκους – κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί – στην ξύλινη κερκίδα με το σκέπαστρο. Εκεί, βρέθηκαν δίπλα αυτοί του ΠΑΟΚ με αυτούς του ΑΠΟΕΛ, ενώ την παράσταση έκλεψε ο Τόμας Νέσιντ, που όπου κι αν μετακινούνταν συνοδευόταν από τον μάνατζέρ του κ. Μίλερ. Στο 39′ της αναμέτρησης ο εκ των γυμναστών του «Δικεφάλου» βρέθηκε στην κερκίδα για να καλέσει τον Ολίσε να ετοιμαστεί αφού με την έναρξη του δευτέρου μέρους αντικατέστησε τον Γεωργιάδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.