Χωρίς διεθνείς και Πορτίγια

Χωρίς τους διεθνείς Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις και Κρίστι Βαγγέλι οι οποίοι απουσιάζουν στις πατρίδες τους για υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, ξεκίνησε η προετοιμασία του Αρη για το ματς της μεθεπόμενης Κυριακής με τον Αστέρα στη Τρίπολη.

Χωρίς τους διεθνείς Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις και Κρίστι Βαγγέλι οι οποίοι απουσιάζουν στις πατρίδες τους για υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, ξεκίνησε η προετοιμασία του Αρη για το ματς της μεθεπόμενης Κυριακής με τον Αστέρα στη Τρίπολη. Από την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας απουσίαζε επίσης ο Κρίστιαν Πορτίγια στον οποίο χορηγήθηκε διήμερη άδεια μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλε.

Σηφάκης και Μπομπαντίγια συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους με στόχο να προλάβουν την αναμέτρηση της Τρίπολης, ενώ ο Σάκης Πρίττας άρχισε ατομικό πρόγραμμα. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν κανονικά στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη ο οποίος θα έχει την ευκαιρία αυτές τις 10 ημέρες να μάθει ακόμη καλύτερα τους νέους του παίκτες, μεταλαμπαδεύοντάς τους την ποδοσφαιρική φιλοσοφία που τον διέπει.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 12, θα δοθεί φιλικό παιχνίδι με την ομάδα νέων του συλλόγου, προκειμένου αφενός μεν οι παίκτες να κρατηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση ενόψει της δύσκολης συνέχειας και αφετέρου ο Τσιώλης να δοκιμάσει να περάσει κάποια πράγματα που ο ίδιος επιθυμεί σε συνθήκες κανονικού αγώνα.

Στο μεταξύ στη τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες των ιθυνόντων του συλλόγου για τη μεγάλη εκδήλωση των γενεθλίων του Άρη ο οποίος την προσεχή Παρασκευή 25 Μαρτίου, συμπληρώνει 97 χρόνια ζωής. Ήδη ανακοινώθηκαν οι τιμητικές διακρίσεις που θα πραγματοποιηθούν και οι οποίες είναι οι εξής: Στην κ. Ανδρομάχη Δόμβρου (πρώην αθλήτρια του Άρη σε στίβο, μπάσκετ, βόλεϊ και προπονήτρια της ομάδας), στην οικογένεια του Αστέριου Γιβανούδη ( πρώην προέδρου του ΑΣ Άρη), στην οικογένεια του Παναγιώτη Γούναρη (πρώην διοικητικού παράγοντα του ΑΣ Άρη), στην οικογένεια του Σταμάτη Καραμανλή (πρώην προέδρου της ΠΑΕ Άρης) και στον κ. Σταύρο Λαμπριάκο (πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη).

Στο κοσμικό κέντρο της περιοχής αεροδρομίου όπου θα γιορταστούν τα 97α γενέθλια, αναμένεται πλήθος κόσμου σε μια εκδήλωση θεσμό τα τελευταία χρόνια.

*Κλήσεις από την ΕΠΟ για τα παιχνίδια της εθνικής νέων με την Κύπρο (φιλικά) από 28 έως 31 Μαρτίου δέχθηκαν οι Δημήτρης Μπαγκής, Μαυρουδής Μπουγαϊδης και Γιώργος Κατίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.