«Κυνήγι μέχρι τέλους!»

Την αποφασιστικότητα για είσοδο στα play offs, εξέφρασε στο Novasports.gr, ο Κρίστιαν Πορτίγια.

Την αποφασιστικότητα του ιδίου και των συμπαικτών του για είσοδο του Αρη στα play offs του πρωταθλήματος, εξέφρασε, μιλώντας στο Novasports.gr, ο Κρίστιαν Πορτίγια. Ο Ισπανός μέσος αναφέρεται στις δύο συνεχόμενες νίκες που πέτυχαν οι κίτρινοι κόντρα σε Κέρκυρα και Πανσερραϊκό, μιλά για τον «τελικό» της Τρίπολης, ενώ σχολιάζει τη συμβολή του Σάκη Τσιώλη στην αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας του.

Κρίστιαν, να ξεκινήσουμε από τη νίκη της περασμένης Κυριακής με τον Πανσερραϊκό στο άδειο «Κλεάνθης Βικελίδης»; «Ναι, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, διότι μας έδωσε τη δυνατότητα να ανέβουμε κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα, παραμένοντας ζωντανοί στη διεκδίκηση μιας θέσης στα play offs του πρωταθλήματος. Δεν ήταν εύκολο, γιατί παίζαμε χωρίς την παρουσία του κόσμου μας, αλλά τέλος καλό κι αυτό είναι που μετράει».

Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Αρης ανέτρεψε το αποτέλεσμα, καθώς βρέθηκε νωρίς να χάνει με 0-1. «Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί ένα παιχνίδι. Το 0-1 σ’ ένα ματς είναι ένα υπαρκτό σενάριο, όμως βρήκαμε το σθένος και στις δύο περιπτώσεις ν’ αντιδράσουμε και να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Βεβαίως το καλύτερο θα ήταν να κάναμε εμείς το 1-0 και να μας κυνηγάει ο αντίπαλος, αλλά αν είναι να φτάνουμε στις νίκες, ας γίνεται κι έτσι, δεν μας πειράζει καθόλου!»

Κι έτσι ο Άρης παραμένει στη μάχη των play offs. «Εγώ είχα πει από την αρχή ότι είμαστε πάντα μέσα στο παιχνίδι. Όλα εξαρτώνται από τη σκληρή δουλειά η οποία δίνει πάντοτε τις νίκες. Στο σημείο που είμαστε, πρέπει βέβαια να ωφεληθούμε και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κυνηγήσουμε τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω μας, μέχρι την τελευταία αγωνιστική»

Η ομάδα από τότε που ήρθε ο Σάκης Τσιώλης, σκοράρει ακατάπαυστα. Τυχαίο; «Κοιτάξτε, είναι θέμα σερί! Και τι εννοώ: Πάντοτε η ομάδα έκανε ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν μεταφράζονταν σε γκολ. Με τον κ. Τσιώλη αυτό δεν συμβαίνει, καθώς μετατρέπουμε σε γκολ τι περισσότερες από τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Νομίζω πως αλλάζει σελίδα η ομάδα»
Ακολουθεί το ματς στη Τρίπολη με τον Αστέρα. «Πολύ κρίσιμο, πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε και γι αυτό θα πάμε στην έδρα του αντιπάλου» 

Ρεπό η ομάδα

Το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης απολαμβάνουν οι παίκτες του Άρη. Ευκαιρία, λοιπόν, για ξεκούραση και ποδοσφαιρική αποτοξίνωση. Το επόμενο προσκλητήριο του Σάκη Τσιώλη είναι για το πρωί της Τετάρτης, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στη Τρίπολη. Επειδή όμως μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος και ο Θεσσαλός τεχνικός δεν θέλει να μείνουν άπραγοι οι αθλητές του, ζήτησε ένα φιλικό με την ομάδα νέων το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη. Ο κ. Τσιώλης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα για το σύνολο του υλικού, καθώς ακόμη δεν γνωρίζει καλά την ομάδα και θέλει μέσα από τέτοιου είδους παιχνίδια να αποκρυσταλλώσει άποψη.

Εξάλλου με αγωνία περιμένουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη τη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της Τρίπολης για να μπορούν να γνωρίζουν εάν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν μαζικά για την πρωτεύουσα του νομού Αρκαδίας σε περίπου δύο εβδομάδες από σήμερα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.