Νέτο: «Να παλέψουμε για τα πλέι οφ»

Πεπεισμένος πως ο Άρης θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, εμφανίζεται ο Ντάρσι Νέτο.

Πεπεισμένος πως ο Άρης θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, εμφανίζεται ο Ντάρσι Νέτο. Ο Βραζιλιάνος μπακ αναφέρθηκε στις τελευταίες εμφανίσεις των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο Νέτο μίλησε στην ΕΤ3.

Αρχικά, ο Νέτο δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε περίεργα στην Ελλάδα σε σχέση με την εξαιρετική μας πορεία στην Ευρώπη. Είχαμε πολλές αλλαγές στην διάρκεια της χρονιάς, παικτών και προπονητών και αυτό ίσως επηρέασε στην σταθερότητα. Προσπαθήσαμε να είμαστε και στις δύο διοργανώσεις το ίδιο σταθεροί αλλά αυτό έφερε άγχος στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για μία ομάδα να μπορεί να διατηρεί τον κορμό της, δεν πρέπει να αλλάζουν κάθε τόσο προπονητές και ποδοσφαιριστές γιατί αλλιώς δεν γίνεται να γνωρίζουν την ομάδα και να μπαίνουν στο κλίμα».

Σχετικά με τα πλέι οφ, ο Βραζιλιάνος τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο γίνονται τα πάντα, άρα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στα δικά μας τα παιχνίδια, πρέπει να τα νικήσουμε όλα και τα τρία που απομένουν και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τι έκαναν οι άλλοι».

Όσον αφορά στη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται περισσότερο, ο Νέτο υπογράμμισε: «Η θέση μου είναι δεξί μπακ, αλλά μ’ αρέσει να είμαι κοντά στην εστία και να σκοράρω. Νιώθω πολύ άνετα στην ομάδα γι’ αυτό είμαι εδώ. Θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο με την ομάδα. Εγώ αυτό που κάνω είναι να προπονούμαι σκληρά».

Επίσης, ο Βραζιλιάνος μπακ αναφέρθηκε και στην εφετινή Σούπερ Λίγκα: «Ο Ολυμπιακός πήρε άξια το πρωτάθλημα. Είχε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και μεγαλύτερη σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Και ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα, αλλά δεν ήταν τόσο σταθερός όσο πέρσι».

Τέλος, ο Νέτο αναφέρθηκε και στα επεισόδια: «Καταρχάς όλα αυτά δυσφημούν το πρωτάθλημα. Είναι πολλοί οι Βραζιλιάνοι που είναι εδώ και να ξέρετε ότι στη Βραζιλία παρακολουθούν το ελληνικό πρωτάθλημα και τα ξέρουν αυτά. Δεν μπορούμε να τα ανεχόμαστε να μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να γίνεται τίποτα. Μπορεί να κρατάνε μαχαίρι και να σκοτωθεί κάποιος ποδοσφαιριστής. Δεν μπορούμε δουλεύουμε με τον φόβο ότι μπορεί να πεθάνουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.