Μόνο τη νίκη σκέφτονται στην Ξάνθη

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA Ξάνθη, για τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA Ξάνθη, για τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Έναν αγώνα ιδιαίτερα καθοριστικό για το μέλλον της ομάδας καθώς το πρωτάθλημα έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία και όπως επεσήμανε και ο Νίκος Παπαδόπουλος στους ποδοσφαιριστές του με νίκη ξενοιάζουν μια και καλή καθώς φτάνουν στους 35 βαθμούς που είναι ένα «μαξιλάρι» ασφαλείας σε ότι αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Επιπλέον μια νίκη επί του Αστέρα ουσιαστικά καταδικάζει την ομάδα της Τρίπολης που βρίσκεται ήδη κάτω από την επικίνδυνη ζώνη με 28 βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση η Ακρίτες μπαίνουν σε περιπέτειες και μάλιστα σοβαρές καθώς το πρόγραμμα του μέχρι το φινάλε δεν τους επιτρέπει να νιώθουν άνετοι.
Έτσι λοιπόν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας της Ξάνθης θέλουν να τελειώνουν από αυτή την Κυριακή και το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει στο μυαλό τους για το ματς με τον Αστέρα είναι η νίκη.
Στα αγωνιστικά τώρα στην τελευταία προπόνηση, μετά την προθέρμανση και τις ασκήσεις τακτικής η ξανθιώτικη ομάδα «δούλεψε» στις στημένες φάσεις. Στο τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν οι 20 «εκλεκτοί» οι οποίοι στη συνέχεια κατέλυσαν στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Πηγάδια. Από την αποστολή για τον αγωνα με τον Αστέρα Τρίπολης απουσιάζουν για διάφορους λόγους τα ονόματα των Σπύρου Βρονταρά, Μιχάλη Ζαρόπουλου, Παύλου Καθάριου, Πέτρου Μάνταλου, Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι, Νίκου Τσουμάνη και Σάντος Γκλέισον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.