Έρχεται ο Αμπρόουζ

Ο Απόλλωνας ήρθε σε συμφωνία με την Μπέρμιγχαμ και ο Ντάρεν Αμπρόουζ αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Απόλλωνας ήρθε σε συμφωνία με την Μπέρμιγχαμ και ο Ντάρεν Αμπρόουζ αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν τα αποτελέσματα αυτών είναι ικανοποιητικά, τότε ο Άγγλος επιθετικός θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν στην «ελαφρά ταξιαρχία».

Πρόκειται αν μη τι άλλο για μια μεταγραφή που αν ολοκληρωθεί θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία για τους νεοφώτιστους και η οποία θα οφείλεται εν πολλοίς στον Λόρι Σάντσεζ για το γεγονός ότι κατάφερε να πείσει τον 29χρονο άσο να έρθει στα άγνωστα γι’ αυτόν λημέρια της Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Η ΠΑΕ “Απόλλων Σμύρνης” ανακοινώνει ότι κατόπιν συμφωνίας της με την Birmingham City FC ο 29χρονος ποδοσφαιριστής Darren Ambrose έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις από το επιτελείο της ομάδας μας.

Σε περίπτωση που οι εξετάσεις του είναι επιτυχείς θα πραγματοποιηθεί ο δανεισμός του από την Birmingham City FC στην ομάδας μας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης