Τσιώλης: «Θα ήθελα γεμάτο γήπεδο»

Στην απουσία του κόσμου, λόγω τιμωρίας, από το «Κλεάνθης Βικελίδης» στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό

Στην απουσία του κόσμου, λόγω τιμωρίας, από το «Κλεάνθης Βικελίδης» στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, αναφέρθηκε ο προπονητής του Αρη, Σάκης Τσιώλης, με γραπτή του δήλωση.

Ο τεχνικός των κιτρίνων πραγματοποιεί την Κυριακή το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας σε εντός έδρας αναμέτρηση και τονίζει: «Στο σημείο που έχουμε φτάσει για εμάς μετράνε μόνο οι βαθμοί. Δεν μπαίνουμε στην διαδικασία του ποιος είναι ο αντίπαλος και πώς λέγεται. Ανεξάρτητα από ονόματα και δυναμικότητα του αντιπάλου ο Άρης οφείλει να μπαίνει στο γήπεδο για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο παιχνίδι της Κυριακής βέβαια υπάρχει κι ένα μειονέκτημα για εμάς, αυτό των άδειων κερκίδων.

Προσωπικά στο πρώτο μου παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης θα ήθελα να είναι γεμάτο το γήπεδο καθώς δεν αποτελεί μυστικό ότι δύναμη του Άρη είναι ο κόσμος του. Με δεδομένη την τιμωρία, για να το ζήσουμε αυτό θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι. Η απουσία όμως του κόσμου θα πρέπει να μας οπλίσει με πείσμα και με μεγαλύτερη διάθεση για το αποτέλεσμα και αυτοσυγκέντρωση ώστε να πάρουμε τη νίκη και να προσθέσουμε τρεις βαθμούς στην συγκομιδή μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.