Παπάζογλου: “Ο ΠΑΟΚ παίζει με 12…”

Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε για τη δύναμη που έχει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του και για τη μάχη του υποβιβασμού.

Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε για τη δύναμη που έχει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του και για τη μάχη του υποβιβασμού. Ο υψηλόσωμος φορ του Αστέρα Τρίπολης στη συνέντευξη που έδωσε στον “Sport103fm” αναφέρθηκε:

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου: “Εκτός από τη βαθμολογική σημασία έχει και ψυχολογική σημασία. Είναι δύσκολο το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά μέσα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ παίζει με 12 παίκτες αφού έχει και τον κόσμο. Αυτός είναι ο τελικός για τον ΠΑΟΚ…»

Στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού: «Τον είδα τον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καθόλου καλά μέσα στο γήπεδο. Ο Βασιλάκης (σ.σ. Κουτσιανικούλης) πήρε την ευκαιρία του και σκόραρε. Την άρπαξε πήγε καλά, έβαλε και γκολ. Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι και έκανε την ανατροπή με τον Βιτόλο που ξαναβρίσκει τα πατήματα του και να είναι ο γνωστός Βιτόλο».

Στη μάχη της παραμονής: «Η Ξάνθη με νίκη επί του Πανσερραϊκού καθάριζε γιατί θα πήγαινε στους 35 βαθμούς που είναι και το όριο. Εμείς πάμε μόνο για τη νίκη και να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε. Και η Λάρισα είναι ακόμα μαθηματικά στο κόλπο της παραμονής. Αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Η μάχη μπορεί και να κριθεί ακόμα και στην τελευταία αγωνιστική».

Στο χρόνο συμμετοχής που παίρνει στον Αστέρα: «Αυτός ήταν ο σκοπός. Να έρθω σε μία ομάδα και να πάρω παιχνίδια. Πατάω πολύ καλύτερα στο γήπεδο, με βοηθάει και η ομάδα. Είναι πολύ καλό από το να καθόμουν στον ΠΑΟΚ και να μην έπαιρνα λεπτά συμμετοχής. Είναι θετικό που παίζω σε μία ομάδα που έχει τόσο μεγάλο ανταγωνισμό και κάθε της παιχνίδι είναι τελικός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.