Κούγιας: “Βρώμικη ομάδα ο Αστέρας Τρίπολης”

Ο Κούγιας χαρακτήρισε ως μία από τις πιο βρώμικες ομάδες τον Αστέρα Τρίπολης και άφησε αιχμές για Μποροβήλο. Η αντίδραση του τελευταίου.

Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε ως μία από τις πιο βρώμικες ομάδες τους ελληνικού ποδοσφαίρου τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ υποστήριξε πως ο αδελφός του Γιώργου Μποροβήλου έχει 13 εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς του.

“Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε με συνοπτικές διαδικασίες χύνοντας το αίμα πολλών ομάδων. Οι αδερφοί Μποροβήλοι ήταν οι πραγματικοί οργανωτές αυτού του σχεδίου. Ο ένας σαν διαιτητής και αργότερα σαν μέλος της ΚΕΔ, ο άλλος που δεν ξέρω τί δουλειά κάνει ήταν ο γενικός διευθυντής. Όταν ο Μποροβήλος όριζε διαιτητές, ο άλλος είπαν ότι παραιτήθηκε. 

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία από τις πιο βρώμικες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, να ξέρετε ότι σε λίγο θα βρεθεί εκεί που πρέπει. Του χρόνου θα παίζουμε μαζί και μετά εκεί που ανήκει. Απ’ ότι πληροφορήθηκα, ο αδερφός του Μποροβήλου, που δεν ξέρω τί μηχανή ανακάλυψε και με ποιό τρόπο. Πληροφορήθηκα, όμως, ότι έχει 13 εκατομμύρια. Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια. Το μόνο που έχουμε είναι η Παναχαΐκή μας”.

Η απάντηση του Δημήτρη Μποροβήλου

Αμεση ήταν η απάντηση του αδελφού του προέδρου του Αστέα Τρίπολης, ο οποίος τόνισε με ειρωνικό τρόπο πως χαρίζει αυτά τα χρήματα στο ελληνικό δημόσιο.

 «Μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Κούγιας για το άτομο μου, τον εξουσιοδοτώ δημόσια και είμαι διατεθειμένος να του υπογράψω οποιοδήποτε χαρτί μου ζητηθεί προς τούτο, προκειμένου να μεταφερθούν τα 13 εκατομμύρια ευρώ που ισχυρίζεται ότι έχω στους λογαριασμούς μου στο ελληνικό δημόσιο, ώστε να βοηθήσω έτσι στην επίλυση των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.