Δεν κάνει υπολογισμούς ο Καραγεωργίου

Ο Νίκος Καραγεωργίου υποστήριξε ότι ο Εργοτέλης δικαιούταν κάτι περισσότερο από την ήττα στο ματς της Τούμπας...

Ο Νίκος Καραγεωργίου υποστήριξε ότι ο Εργοτέλης δικαιούταν κάτι περισσότερο από την ήττα στο ματς της Τούμπας: «Νομίζω ότι με βάση την εικόνα του αγώνα και την απόδοσή μας, δικαιούμασταν κάτι περισσότερο από την ήττα. Κάποιες προϋποθέσεις για γκολ τις κάναμε, δεν ήμασταν όμως αποτελεσματικοί για να δυσκολέψουμε περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα, αντιμετωπίζαμε μία πολύ ταλαιπωρημένη ομάδα, που δεν θα είχε την ζωντάνια. Δεν το εκμεταλλευτήκαμε». Προχωρώντας στις λεπτομέρειες είπε: «Δεχτήκαμε ένα γκολ από φάουλ, σε μία αδράνεια της άμυνάς μας κι έτσι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάστηκε να ρισκάρει περισσότερο και να μην έχει περισσότερα τρεξίματα. Κοιτάμε πλέον το παιχνίδι της Κυριακής, παίζουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να κερδίσουμε στην έδρα μας».

Για τους στόχους της κρητικής ομάδας: «Δεν κάνουμε υπολογισμούς για την παραμονή, όπως διαμορφώνεται κάθε Κυριακή η κατάσταση, ποιος να κάνει υπολογισμούς; Εχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε παιχνίδια με ισοδύναμους αντιπάλους, έμειναν πέντε παιχνίδια, είναι αυτού του επιπέδου. Πιστεύω  ότι εύκολα θα κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια και θα πετύχουμε το στόχο μας. Είχαμε κάνει και κάποιες σκέψεις για ψηλότερες θέσεις, πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα αυτό έγινε πολύ δύσκολο».

Αμέσως μετά κατέθεσε την άποψή του για την ομάδα που υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής αλλά κι ως τεχνικός: «Θέλει προσπάθεια για να είναι στα πλέι οφ, αλλά πλέον δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα, είναι ένα βαθμό πίσω. Το μόνο δύσκολο για τον ΠΑΟΚ είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια, τίποτα άλλο. Αν δεν έχει τραυματισμούς και έχει όλο το υλικό, δεν θα έχει πρόβλημα, είναι ανώτερος σαν ομάδα, απ’ όλους τους άλλους». Και κατέληξε σχολιάζοντας το ενδεχόμενο αποχής των ποδοσφαιριστών από την προσεχή αγωνιστική: «Είμαι σύμφωνος να διαμαρτυρηθούμε όλοι μας γι’ αυτά, που γίνονται, ώστε κάποια στιγμή να αναγνωριστούν οι αξίες. Είναι λάθος ο χρόνος, που επέλεξε ο ΠΣΑΠ, υπήρχαν γεγονότα πολλές φορές, σε γήπεδα μικρότερης εμβέλειας, αλλά τώρα που μπήκαν στη μέση Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, μάθαμε όλοι ότι το ποδόσφαιρο νοσεί και έχει πρόβλημα. Στην Καλλιθέα το καλοκαίρι οι οπαδοί κυνηγούσαν τον προπονητή της ΑΕΚ, αλλά τότε ο ΠΣΑΠ δεν έκανε τίποτα. Στα Γιάννενα κυνηγούσαν τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ αλλά δεν έβγαλε ούτε ανακοίνωση. Ας αφήσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να παίζουν μόνοι τους, να λύσουν τα προβλήματά τους μόνοι τους και να παίξουμε εμείς ένα άλλο πρωτάθλημα».

Δηλώσεις έκανε και ο Σήφης Δασκαλάκης: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και δεν τον επηρέασαν οι απουσίες που είχε παίρνοντας μία σχετικά εύκολη νίκη απέναντί μας. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μία στημένη φάση που είχαμε δουλέψει πολύ, αλλά δυστυχώς δεν το αποφύγαμε. Επίσης έχω ενημερωθεί ότι έγινε υπέρ μας ένα πέναλτι που δε μας δόθηκε αλλά όταν δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ τέλειωσε το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.