Ατρόμητος για ακόμη έναν χρόνο

Κάτοικος Περιστερίου θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Πίτου Γκαρσία, καθώς ο Ατρόμητος ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αργεντίνο μέσο.

Κάτοικος Περιστερίου θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Πίτου Γκαρσία, καθώς ο Ατρόμητος ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αργεντίνο μέσο. Ο 29χρονος άσος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την παραμονή του στους “κυανόλευκους”, ενώ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει το “αστέρι” στην εκπλήρωση των στόχων του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

“Ο βιρτουόζος της μπάλας μένει Περιστέρι! Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πίτου Γκαρσία (Pitu Sebastian Garcia).

O Αργεντινός ποδοσφαιριστής έστειλε σήμερα από την πατρίδα του υπογεγραμμένο προσύμφωνο για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους το οποίο θα υπογράψει με τον ερχομό του στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη κατάληξη που είχε το θέμα της συνεργασίας μου με τον Ατρόμητο. Νιώθω ασφάλεια και σιγουριά σε αυτή την ομάδα γιατί ξέρω ότι δεν θα έχω με τίποτα άλλο να ασχοληθώ παρά μόνο με το ποδόσφαιρο.

Επίσης ένας από τους λόγους που συνεχίζω στον Ατρόμητο είναι για να αποδείξω ότι αξίζω κάτι περισσότερο από εκείνο που νόμιζαν για εμένα. Θα δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα μου να υλοποιήσει τους στόχους της και κυρίως να πετύχουμε την πρόκριση μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

Ο Πίτου Γκαρσία, κατόπιν άδειας που του δόθηκε, δεν θα βρίσκεται στην πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν την ερχόμενη Δευτέρα λόγω ενός προσωπικού κωλύματος.

Την Τρίτη θα αναχωρήσει από την πατρίδα του με προορισμό την Αθήνα και αμέσως θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στα δύο χρόνια που φοράει το αστέρι έχει 55 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (1 γκολ), 5 συμμετοχές στο κύπελλο και 1 συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.