Κάσπερτσακ: “Είμαστε ευχαριστημένοι…”

Ο Χένρικ Κάσπερτσακ μετά από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι' αυτούς.

Ο Χένρικ Κάσπερατσακ μετά από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτούς. Ο Πολωνός τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά ότι βλέπει την ποιότητα της ομάδας του να βελτιώνεται και επισήμανε πως η νίκη της περασμένης αγωνιστικής στην Τούμπα δεν ήταν τυχαία.  

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Χένρικ Κάσπερτσακ: “Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας και τη νίκη. Αυτή η νίκη επιβεβαίωσε την ποιότητα μας και έδειξε ότι δεν ήταν τυχαία η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν”, εξήγησε ο Κάσπερτσακ.

Το σχόλιο του για το παιχνίδι: “Για 30 λεπτά δεν ήταν εύκολο για εμάς. Η ομάδα της Τρίπολης ήταν καλύτερη και δυνατή στην άμυνα. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να χτυπήσουμε από τα πλάγια. Ακόμα και όταν το κάναμε δεν είχαμε την τύχη να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η Τρίπολη ανοίχτηκε και μας έδωσε χώρους. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ”.

Τέλος ο Χένρικ Κάσπερτσακ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του: “Μπράβο για την αφοσίωση και τη μαχητικότητα τους. Πάμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.