Στέλνουν τα λεφτά οι Γερμανοί

Λογαριασμό της ΠΑΕ Αρης, προκειμένου να καταθέσουν την πρώτη δόση από το συνολικό τίμημα των 450 χιλιάδων ευρώ για τη μεταγραφή του Γιάννη Γιαννιώτα, ζήτησαν οι Γερμανοί της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Λογαριασμό της ΠΑΕ Αρης, προκειμένου να καταθέσουν την πρώτη δόση από το συνολικό τίμημα των 450 χιλιάδων ευρώ για τη μεταγραφή του Γιάννη Γιαννιώτα, ζήτησαν οι Γερμανοί της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Με την κίνησή τους αυτοί οι άνθρωποι της ομάδας που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη β΄ κατηγορία της Γερμανίας, απέδειξαν την οριστική τους απόφαση να προχωρήσουν την υπόθεση του Γιαννιώτα ο οποίος θα ενσωματωθεί μαζί τους μόλις τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική μας ομάδα U20 στην Τουρκία.

Όπως έχουμε γράψει, τα χρήματα δεν θα τα πάρει όλα ο Αρης, καθώς ένα μικρό ποσοστό 10% επί των τροφείων δικαιούται ο Μ. Αλέξανδρος Νεοχωρίου, ομάδα του χωριού από το οποίο κατάγεται ο ποδοσφαιριστής, ενώ η εξόφληση προβλέπεται σε βάθος διετίας.

Απαντούν Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας

Σήμερα είναι η κρίσιμη ημέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα αποστείλουν την οριστική τους απάντηση στην ΠΑΕ, οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Μανώλης Παπαστεριανός, αναφορικά με το εάν δέχονται να συνεχίσουν στον Αρη ή όχι. Η πρόταση του Ηλιάδη είναι συγκεκριμένη και δεν πρόκειται να μεταβληθεί και πλέον στο χέρι τους είναι η όποια εξέλιξη. Η αλήθεια είναι πως τούτη την ώρα οι περισσότερες πιθανότητες συγκλίνουν στη μη ανανέωση της συνεργασίας.

Δεύτερες σκέψεις για Κοέλιο

Δεύτερες σκέψεις κάνει ο Γιάννης Χατζηνικολάου σε ότι έχει να κάνει με την ανανέωση του δανεισμού του Νούνο Κοέλιο. Τον Πορτογάλο τον έχει μεν σε εκτίμηση, όμως δεν θα έλεγε όχι σε κάτι καλύτερο. Ειδικά από τη στιγμή που με τα χρήματα του δικού του μπάτζετ μπορεί να ψάξει στην αγορά. Σε μια τέτοια περίπτωση όμως θα καλύψει μία θέση άνω των 24 που δικαιούται, ενώ ο Κοέλιο λογίζεται ως ανανέωση, οπότε έχει ένα «όπλο» στα χέρια του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.