Συνεχίζεται ο προγραμματισμός στο «τριφύλλι»

Δε θα σταματήσει ο προγραμματισμός στον Παναθηναϊκό, εν όψει της νέας σεζόν, παρά τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα της ευρωπαϊκής συμμετοχής.

Δε θα σταματήσει ο προγραμματισμός στον Παναθηναϊκό, εν όψει της νέας σεζόν, παρά τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα της ευρωπαϊκής συμμετοχής. Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με την αντίστοιχη άδεια για την Ελλάδα και πως δεν υπάρχει περιορισμός στις μετεγγραφικές κινήσεις. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να αναζητούν παίκτες για τη μετεγγραφική τους ενίσχυση, χωρίς να παρεκκλίνουν από το αρχικό τους πλάνο.

Έτσι και αλλιώς, αυτό δε θα άλλαζε ακόμα και αν οι «πράσινοι» έπαιρναν άδεια για τη συμμετοχή τους στο Europa League. Το πλάνο της νέας αγωνιστικής σεζόν έχει τεθεί εδώ και αρκετές ημέρες, με τον Γιάννη Αναστασίου να συνεχίζει τις επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, όπως επίσης και ο Νίκος Νταμπίζας. Παράλληλα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού αναζητεί τρόπους, ώστε να λυθεί η συνεργασία με τους παίκτες, που δεν υπολογίζονται εν όψει της νέας σεζόν.

Οι Έρικ Φάλκενμπουργκ και Γιώργος Καραγκούνης παραμένουν σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, όπως και ο Μάρκους Μπεργκ για την επιθετική γραμμή. Οι προσπάθειες για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας συνεχίζει με τους Μόρα και Κουτρουμπή να βρίσκονται στο πρώτο πλάνο, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Μαχαμαντού Ντιαρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.