Μισίμοβιτς: «Μίλησα με Μουσλίμοβιτς για τον ΠΑΟΚ»

Ενημερωμένος πλήρως για τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ζβέζνταν Μισίμοβιτς, ο οποίος τόνισε πως έχει συγκεντρώσει πληροφορίες από τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Ενημερωμένος πλήρως για τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ζβέζνταν Μισίμοβιτς, ο οποίος τόνισε πως έχει συγκεντρώσει πληροφορίες από τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός τόνισε πως δεν έχει κάποια πρόταση μέχρι στιγμής, ενώ αναφέρθηκε και στον Χουμπ Στέφενς.

Αρχικά, ο Μισίμοβιτς μίλησε στην εφημερίδα «Metrosport»: «Λατρεύω την Ελλάδα, Είναι πολύ κοντά στην δική μου χώρα και είναι υπέροχη. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή την στιγμή. Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που είναι εξαιρετικός μου φίλος, μου έχει πει τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ. Πιθανώς με τον εκπρόσωπο μου να υπάρχουν συζητήσεις, όμως εγώ αυτή την στιγμή παίζω στην Κίνα και δεν είμαι ελεύθερος, οπότε δεν μπορώ να μιλάω για άλλες ομάδες».

Σχετικά με τον Χουμπ Στέφενς, ο Βόσνιος παίκτης δήλωσε: «Βεβαίως και τον γνωρίζω. Ήταν άλλωστε από τους κορυφαίους προπονητές και στην Γερμανία. Τον εκτιμώ πολύ και είμαι σίγουρος πως είναι μία εξαιρετική επιλογή για τον ΠΑΟΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.